С какво търговците ще изкушават клиентите на Черния петък?

С какво търговците ще изкушават клиентите на Черния петък?
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    25.10.2019
  • Сподели:

"Има различни теории за появата на Черния петък. В основата на всички е, че това е петъкът след Деня на благодарността, с който се отбелязва началото на коледните разпродажби", това обясни Методи Дреновски, съосновател и управител на СуперХостинг.бг, в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria.

"През последните пет години Черният петък става все по-популярен в България", посочи той и прогнозира, че с навлизането на онлайн търговията Черният петък набира сила.

"В България търговците са запознати с Черния петък и те са тези, които водят процеса. Клиентите не са запознати добре, тъй като в страната няма традиция за Деня на благодарността и петъка след него", смята Дреновски. Той разказа, че през последните пет години компанията му се старае да работи активно с клиенти, които притежават онлайн магазини.

"Помагаме им в това да планират добре своето присъствие онлайн, за да може да издържат на трафика през самия ден", информира управителят на СуперХостинг.бг.

Според него Черният петък е много важен за онлайн търговците, защото по този начин те успяват да достигнат до нови клиенти.

Станете почитател на Класа