Акад. Петър Иванов: ШПИОНСКАТА БАН Е БЕЗПОЛЕЗНА И ВРЕДНА ! КЪДЕ СИ, ДЯНКОВ ?

На 9 май в Тържествената зала на БАН се събраха почти всички величия на ДС и на УБО, от Красимир Премянов до Румен Ралчев, тук беше и вицепрезидентката, инж. Воденичаров и др. Грандиозна премиера на двутомник на генерал от ДС, не е шега работа! Заглавието му е „Наръчник на шпионина"! Очевидно това е най-ценната книга за „учените" от БАН и въобще за цялостното ни прогнило общество в момента.

 

Наръчникът бил започвал с тест дали всички ставаме за шпиони и завършвал с друг тест дали всички сме луди, че търпим 30 години да ни управляват и учат на морал вездесъщите агенти, доносници и шпиони, търпим и издържаме безполезната БАН?

 

Комисията по досиетата установи и публикува факта, че много голяма част (50 души) от ръководителите на БАН са агенти-доносници и шпиони на ДС. Голям процент и от редовите учени също са агенти и шпиони.


В приложение към моята книга „БАН – последният бастион на комунизма" предлагам на читателите списъка на агентите в ръководството на БАН с техните агентурни псевдоними.

 

 

174449.jpg

 

 

Странни са фиксациите на БАН в последно време към туркофилията, марксизма, исляма и сега и към шпионажа и ДС. Тези области определено не са академични и не би трябвало да са приоритет на БАН, каквито в момента са.

 

БАН изследва океаните, космоса, човека, знанието, Антарктида, Атлантида, извънземните, изследва населението, обществото, вампирите, таласъмите, търси мощи на светци в селото на агент Тервел, търси и Космическия Разум в Дупката до с. Царичина. А сега се възторгва от откритието на нова „изследователска територия" – ДС шпионажа.

 

Според мен би трябвало интересите на една държавна институция с 10 000 души персонал на заплата от бюджета да се занимава с по-полезни за измъченото ни общество неща, а не само с глупостите от времето на комунизма.

 

БАН Е БЕЗПОЛЕЗНА И ВРЕДНА!


И ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАКРИЕ!


БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ШПИОНИ!


КЪДЕ СИ, ДЯНКОВ?

 

 

 

Акад. Петър Иванов е директор на Демографския институт към Българската академия за наука и изкуства (БАНИ)

Станете почитател на Класа