Телус ще назначи още 2000 души

TELUS International Europe, най-големият работодател в аутсорсинг индустрията у нас, откри  своя най-нов офис в София. На церемонията присъстваха Александър Манолев, заместник-министър на икономиката в България, Кевин Хамилтън, посланик на Канада за България, и Джефри Пюрит, президент и главен изпълнителен директор на TELUS International, съобщиха от компанията.

„Щастливи сме да се преместим в TELUS Tower, където не само служителите ни ще имат офис от ново поколение, но ще имаме и възможността да разширяваме екипа си и да създаваме нови работни места. Планът ни до 2020 година е да назначим 2000 нови служители, като по този начин екипът ни в България ще наброява 5000 души", каза Кристина Иванова, вицепрезидент „Операции" на TELUS International Europe.

Към момента в TELUS Tower работят над 1500 служители на TELUS International Europe, разположени на 6 етажа.

Сградата TELUS Tower, която се намира на пл. Македония в столицата, е построена по най-високи екологични и архитектурни стандарти и е носител на сертификата BREEAM 2013 – водещ световен стандарт по ефективност и устойчивост на бизнес сгради. С над 50 зали за срещи и кухни, 18 тематични зони за почивка, масажи, фитнес и йога зали, новият офис на компанията се откроява като едно от най-иновативните работни пространства в България с капацитет от 2300 работни места.

Дизайнът на офис пространствата на компанията е дело на водещите европейски архитекти от AmaDesign, проектирали и централата на TELUS International в Букурещ, носител на награда за най-иновативен офис в Румъния за 2016 г.

Заедно с TELUS Tower офисите на компанията в България стават 3. Вторият офис на аутсорсинг доставчика в столицата, с 1000 работни места, се намира в Infinity Tower. Третият е в Пловдив, където работят 300 души.

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International. През изминалата 2017г. компанията беше отличена от президента на България, г-н Румен Радев с наградите на Български дарителски форум за „Най-голям обем нефинансови дарения", както и за „Най-щедър дарител". През изминалата година компанията стартира и инициативата си „Мога Там. Искам Тук", която цели да привлече можещи и талантливи българи обратно в България.

Станете почитател на Класа