Каква независимост?! България днес е РОБСКА СТРАНА!

Каква независимост?! България днес е РОБСКА СТРАНА!
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    22.09.2019
  • Сподели:

Днес сълзливо – патетично честваме годишнина от независимостта на България. Всъщност никога в историята си България не е била толкова неоколониална зависима! Никога в историята нейни лидери не са получавали указания за всяко действие от съответните посолства! 

Никога не са ни размахвали за всяко нещо пръст, както правят днес всякакви европейски институции — дори султанът не се е месил толкова в живота на раята, както те!

Никога чужди посланици не са излизали по улиците да ни напътстват за всичко като се почне от това да възприемем педерастията им чрез гей парадите и се стигне до указанията на г-н Пардю към студентите от СУ как да свалят правителството и с коя държава да сключим един или друг договор! А какво да кажем за френския посланик, а за Уорлик пак от САЩ…

 

 

1300 години в България не е имало чуждестранни бази! Днес има такива бази и то като в колониална страна, получени от външната сила безплатно!

 

Никога в България не е имало толкова чуждестранна агентура, която да насочва всичко от мислите на масите чрез НПО-тата и медиите до действията на политиците чрез компромати, заплахи или просто вербуване!

 

Никога преди последния четвърт век българите не са служили като наемни войници на войните за чужди сили!

През последните десетилетия българската армия е като колониалните войници на Англия, рекрутирани от колониалните й територии през ХІХ и първата половина на ХХ век!

Обслужва войните на чужди държави с парите на физически изчезващия българин.

Никога оцеляването на българина не е зависило толкова много от мащаба на експлоатацията от чуждестранни сили — като се почне от чуждите корпорации, овладели Софийски вода, мине се през чуждите ЕРП-та и американските тецове, през моловете, пълни с чужди продукти, убили българското производство и се стигне до разрешенията дали да имаме и от къде да получаваме газ, петрол и какво ли не, а там отиват парите на днешните роби — към чуждестранните господари!

 

Да, при османския султан бяхме по-свободни отколкото при днешното неоколониално робство!

Фарсово, смешно, неадекватно звучи патосът на речи и празнословията на политици на тема «независимост»!

България днес е робска страна! 

Нужна ни е нова битка за независимост!

 

 

Николина Казакова, News Front

Станете почитател на Класа