Нещо за секса край пътя или в хотел, което забравяте

Нещо за секса край пътя или в хотел, което забравяте
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    24.09.2019
  • Сподели:

Нова мода за изнудване са проститутките край пътя и тези от много по-горна категория - в хотелите. Схемата е проста, но работи и е доходоносна. Залага се на мъжете-мераклии за секс, които никога не намаляват.

 

Те са абсолютно непредпазливи и не обръщат внимание на нищо, когато им се прииска секс, твърдят европейски сексолози и криминалисти, които са провели  изследване на мъжкото поведение по време на отминалото лято. Наблюдавани са били курорти и зони край пътища и магистрали. Наблюдения са извършени в няколко страни, между които България, Хърватска, Гърция и др.

Спира тираджия на крайпътна отбивка по трасето София – Русе. Към него се приближава млада жена с къса пола и му предлага секс „на място“. Мъжът се съгласява, а в немалко случаи е спрял точно заради това преживяване. Докато той и проститутката консумират „договорката“ някой незабелязано ги снима. След това камионът е проследен и когато спре на границата или на друга отбивка бива изнудван с направените снимки със заплахата, че ще бъдат разпространени в социалните мрежи.

По подобен начин се действа в някои хотели, дори собствениците да нямат и понятие за това. Млади сексапилни жени предлагат секс на гости или на туристи. Наемат стая и се заемат със секс. Еротичното преживяване обаче тайно се заснема с телефон или малка камера, каквито могат да се купят свободно. По-късно доволният от преживяното мъж е неприятно сюрпризиран с видео или снимки, които е принуден да откупи или да рискува появата им в мрежата, където ще ги видят близките му, колегите му и началниците му. Колкото по-заможен или високопоставен е клиента, толкова по-висока е тарифата за откупуване на секскомпромата.

Шантажирането чрез платен секс не е от вчера, но експертите отбелязват скок в неговото приложение миналото и особено това лято.

Приискат ли ви се ласки някъде навън – мислете повече с главата на раменете…

Станете почитател на Класа