Костов: С Борисов сме конкуренти

С Бойко Борисов сме конкуренти на тези избори. Това обяви лидерът на ДСБ Иван Костов пред bTV вчера. Според бившия премиер ГЕРБ и „Синята коалиция“ са конкуренти на предстоящите два вота. Костов отрече, че има намерения да използва Бойко Борисов, за да си върне управлението на страната. „Ако „Синята коалиция“ е в управлението, в него няма да участват нито ДПС, нито БСП, нито НДСВ“, отсече Костов. Той посъветва българският избирател да има предвид какво се готви при различните варианти на гласуване.
Лидерът на ДСБ добави, че страхът е попречил на създаването на по-широка дясна коалиция с останалите десни формации.
По повод обвиненията по случая „Сретен Йосич”, а именно, че сръбският наркобос е бил необезпокояван по време на неговото управление, Костов заяви, че той е част от режима на Милошевич и е продукт на бившите комунистически служби.
Междувременно Бойко Борисов настоя премиерът Сергей Станишев да отстрани съветника си Азер Меликов. При откриването на предизборната кампания на партията в Пловдив Борисов съобщи, че именно Меликов е автор на сайта „БойКостов”. Лидерът на ГЕРБ коментира, че сайтът е абсолютна лъжа, черен PR, който е платен с откраднати пари от хората.

Станете почитател на Класа