Борисов: До 14 юли ще съм готов с правителството

Съставът на правителството ще е готов до 14 юли. Това съобщи вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той обаче отказа да съобщи имена, както и дали министрите ще бъдат само от неговата партия. Борисов подчерта, че предположенията в пресата за министри не са верни:
„Ако съм подготвен за нещо, то това е точно за министър на културата“, каза вчера пред bTV Божидар Димитров, шеф на Националния исторически музей и мажоритарен депутат на ГЕРБ в Бургас. Според Димитров човекът на този пост освен известен културен деец, трябва да бъде също така и добър мениджър.
Пред журналисти Борисов каза още, че се проверяват твърдения за злоупотреби в Министерството на икономиката.Вежди Рашидов: Българските турци ме разпознават
Фактът, че половината от всичките ми 19 000 гласа са турски, означава, че българските турци са ме разпознали. Това каза вчера пред bTV избраният от Кърджали депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов. Според него през последните 20 години много сериозно е работено върху една форма на феодализъм в града. Той добави, че си е мислил, че там има етнически проблем, но поясни, че е установил, че проблемът е икономически.

Станете почитател на Класа