Защо няма протести срещу правителството?

Грабежът, който от месеци се провежда през спекулативната цена на електроенергията на борсата и, който е в пъти по-голям и мракобесен, от колкото надутите сметки за тока през зимата на 2013-та днес не вълнува абсолютно никого, а тогава кабинета Борисов 1 падна. Защо? Защо ли? ЗАЩО?

Отговорът е елементарен. Сега никой не иска да плати за организацията и провеждането на “протест”.

 

 

 

 

Разноцветните отсечки показват средните цени за различни периоди у нас, както това е указано в легендата. Фоновата, англоезична графика показва средните борсови цени в Германия, чрез розовите стълбчета, по месеци, за настоящата 2019-та г. Като гледате сравнението и цъкате с език е добре да знаете, че близо 50% от електроенергията в Германия през 2019-та г. е произведена от възобновяеми източници (ВЕИ-та), докато в България този дял е около 20%.

 

 

Грабежът е смъртоносен! Защо никой не плаща за организиране и провеждане на протест? Защото всички елементи на политико-медийно-енерГЕПИйната мафия са нахранени и доволни. А робското овчедушие само никога няма да се вдигне. Ще умре от мизерия, но глава няма да повдигне.

 

Георги Котев

 

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Бел. ред. ВИДЕО в памет на Митко Цонев. Днес щеше да стане на 60!

 

 

 

 

Станете почитател на Класа