Джамбазки: Ако ми се доверят софиянци, ще направим всичко възможно да няма гей-паради!

София има нужда от твърда ръка и от една малко по-смела промяна, категоричен е вицепремиерът Красимир Каракачанов

 

Съдебни решения не се обсъждат. Но обсъждаме политическото решение на един съдия. Най-тежките престъпления последните няколко години за съжаление се извършват от хора с няколко присъди. Очевидно не са се поправили. Тези хора вместо да бъдат там, където не могат да навредят са на свобода заради такива съдии.

Това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по "Канал 3" кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки. Той заяви това относно пускането на австралиеца Джок Полфрийман, осъден за убийството на студента Андрей Монов.

 

Резултат с изображение за гей-паради!

"Ще вкараме всички сили за кметското място. Аз имам 7 години опит като общински съветник. Знаем какво може да се промени. Убедени сме, че ако имаме кметското място ще се борим за това, което иска народа. Ще минем през циганските катуни и ще стигнем до местата за паркиране. Ние вярваме, че трябва да се обърне внимание на кварталите, да има светлини и камери, както и доброволни патрули нощно време. Ще има разговор със Софийска вода и Топлофикация. Ние отиваме да спечелим изборите", каза Джамбазки относно номинирането му за кмет на София.

Ако получа доверието на софиянци ще направя всичко възможно да няма гей-паради, защото тяхното място не е в столицата, категоричен беше Джамбазки.

Вицепремирът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов пък сподели:

"Определено е гавра пускането на Джок Полфрийман. Той се държа изключително нагло по време на съдебния си процес. За да го пуснеш предсрочно би трябвало да имаш мотиви, че се е променил, а това не вярвам да се е случило. Това е гавра към паметта на момчето и неговите родители. Не разбирам това, че убийци и насилници имат права. Този извратен начин на мислене е причината за едно подобно съдебно решени, като не изключвам и натиск. Помните, че Хелзинския комитет го беше обявил за личност на годината. За съжаление това е реалността в България."

"Аз не отричам правото на БСП да издига Мая Манолова, както и на ГЕРБ да издигне Йорданка Фандъкова, тогава защо е проблем Ангел Джамбазки да е кандидат? В София живее 30% от населението на държавата. Не мога да отрека, че София се развива и, че тя като кмет направи нещо. Ние сме държава, която трябва да се управлява към интересите на българските граждани. На нас не ни харесва как започва кампанията- всеки се джафка", каза още той.

"Аз мисля, че по-добър кмет от Йорданка Фандъкова може да бъде Ангел Джамбазки. София има нужда от твърда ръка и от една малко по-смела промяна. Ако ме питате като политик и историк какви са моите убеждения - те са по-скоро десни, но в България това е много размито. Ние показваме една алтернатива. София не е само центъра", заяви Каракачанов.

 

Станете почитател на Класа