Вальо Михов дал старт на кариерата на Цв. Цветанов

Вальо Михов дал старт на кариерата на Цв. Цветанов
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    26.09.2020
  • Сподели:

Изненадващо разкритие за старта на политическата кариера на Цветан Цветанов направи журналистът Владимир Зарков на стената си във фейсбук. Според него първите проблясъци на това, което имаме като Цветан Цветанов в общественото съзнание, са благодарение на легендарния футболен спец и бизнесмен Валентин Михов.

 

 

Владимир Зарков твърди още, че лидерът на „Републиканци за България” е изпратен лично от бизнесмена в модна къща „Агресия”, за да му ушият да костюма подарък, защото анонимният тогава Цветанов за последно слагал панталон и сако на абитуриентския си бал.

 

 

 

Ето целия пост на Владимир Зарков без редакторска намеса:

 

За първи път видях Цветан Цветанов, когато пристигна в кабинета на Валентин Михов. Обикновен милиционер, когото Борисов току-що бе издигнал в заместник-кмет на София.

Затова Бойко се обади на Вальо Михов с молба: „Валка, сложете го някъде в БФС, да се върти името му. Трябва спешно да го направим известен, че ще го издигам. Пращам ти го да го видиш, Цветан Цветанов се казва, зам.-кмет е вече. Свестен е, ще слуша каквото му кажеш. Пък ще имам да ти връщам услуга“.

Петдесетина минути по-късно на вратата на офиса на Вальо се позвъни. Влезе висок едновежд мъж с милиционерско излъчване. „Здравейте, г-н Борисов ме праща“! Даже не си каза името човекът, важно му беше, че „Борисов го праща“.

Та Вальо го попита имал ли нещо общо с футбола досега. „Мога да тичам“, бе отговорът на лекоатлета Цветанов.

Два дни по-късно Изпълкомът на БФС назначи „Мога да тичам“ за председател на Спортно-техническата комисия.

И същият този Цветанов твърди сутринта в Нова, че сам се бил създал.

Ти ли, бе, дето не си казваше името, а се представяше: „Г-н Борисов ме праща“!?

ПП: Вальо се обади в модна къща "Агресия" да им прати Цветанов да му ушият два костюма подарък. Че Цецо не беше носил такъв от абитуриентския бал. Както сам си каза...

Станете почитател на Класа