Как се връща разбит живот!? Да обяснят тези, които приеха банките да се ползват от чл. 417!

Как се връща разбит живот!? Да обяснят тези, които приеха банките да се ползват от чл. 417!
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    10.10.2019
  • Сподели:

Сега, за всички мрънкалници, умствено лениви и мисловно бедни хора, които повтарят като мантра “Политиците и партиите са виновни за всичко”, да уточня: Вие, нещастници, които сте последователи на тази глупост, сте по-тъпи от кучето, което лае срещу надписа на тоягата, с която го бият, но и на ум не му идва да ухапе ръката или субекта, взел решението да го налага. И знаете ли, защо сте по-тъпи?
Защото няма такова глупаво куче, което да прави описаното!
По-глупави сте от кучетата, сериозно ви го заявявам! Като ветеринарен лекар с 30 годишен стаж имам пълното право да го кажа! Не съм виждал толкова глупаво или оглупяло куче, нито толкова глупаво животно!
“Политиците/партиите” в България са знаете ли какво?
Те са божието наказание за глупостта, скудоумието, мързела, безотговорността и скотоподобието на населението.
Народи, които заслужават по-добри политици, си ги избират, контролират, заставят своите политици да защитават техния, на народите интерес. И ако трябва, ги наказват, даже ги убиват, ако сгафят.
Тук се оплакваме от кого? От “политиците” (като цяло)? Ами че това означава да се оплакваш и да хленчиш пред огледалото! Защото “бг-политиците”, “бг-партиите” – това си ти! Това е всеки един от нас! Всеки, защото ако едни са гласували за тях, други са ги утвърдили чрез негласуването си, а трети ги търпят, без да мрънкат, и постоянно вдигат раменете “ами няма за кой!”.
Ами ето – като е “няма за кой”, получете (още веднъж) Джендър Мая, в пакет с ЧСИ-член 417, и Стратегия за детето в добавка, разпишете се, приятен ден (мандат) ви желая, софиянци (вкл. и “в повече”)
Ще си я изберете, нали, софиянци?
Защото Фандупкова ви е малко…
Заслужаваме си го.

 

 

Д-р Пламен Пасков

 

 

По това дело, клиентите ми са вече на улицата, заради прекрасния чл.417 от ГПК. Апартаментът им е продаден от банката, а делото тепърва започва. От тройната експертиза се вижда, че моят клиент не само не е бил в забава при плащането на вноските по ипотечния си кредит, а е надплатил 2-3 хил.лева.
Как се връща разбит живот, може би ще ми обяснят тези, които приеха банките да се ползват от 417.
Между другото, банката е ДСК. И аз ще се погрижа много да съжалява за тази гавра.

 

 

Адв. Валентина Каменарска

 

Станете почитател на Класа