Разбра се кой сяда на стола на Слави Трифонов срещу колосална сума!

Разбра се кой сяда на стола на Слави Трифонов срещу колосална сума!
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    03.06.2019
  • Сподели:

Преди време продуцентът Магърдич Халваджиян беше казал, че Димитър Рачко струва 1 милион евро и всеки, който е готов да плати трансферната сума, може да има преговори. 

Именно тази цифра се завъртя тези дни покрай сюжета, който комикът разиграва от екрана, че ще бяга при конкурента Слави Трифонов. Разбира се, всичко е в рамките на шегата, но не и съвсем, тъй като актьорът е златна кокошка за тв съдържание и шоу – има висок рейтинг и е неизчерпаем извор на смешки и оригинални импровизации, пише „Телеграф“.

 

https://zdrave.to/media/source/201906/1559386435_rachi.jpg

Говори се, че от есента Рачков ще седне в стола на Слави Трифонов, който вече обяви, че се оттегля от ефира. В същото време Магърдич е бил забелязан край сградата на Би Ти Ви, вероятно водейки преговори.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201904/950/1556264950_rachkov3.jpg?_=1559386511

 

Според едни предмет на разговора са били "Господарите на ефира", а според други догадки в комплект с това предаване под шапката на медията ще влезе и бъдещото вечерно шоу на Рачков. Какво има да става – само бъдещето ще покаже, но безспорно Рачков е умопомрачаващ комик, а и актьор с широк диапазон. Може да бъде от Жоро Бекъма до Яго от „Отело“.

Станете почитател на Класа