Стотици се включиха в първото издание на „Живей активно с твоето куче”

Днес най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот на Нестле България „Живей Активно!", събра стотици граждани на столицата заедно с техните домашни любимци в Южния парк. Първото издание на „Живей Активно! и със своето куче" поднесе на всички присъстващи много забавни моменти и специални изненади.

Водещ на събитието, на което за първи път в България се представи атрактивният спорт за кучета и техните стопани - Dog Frisbee, беше Петьо Петков - Шайбата от предаването „Комиците". Заедно със своя четириног приятел - Мая, Шайбата демонстрира лесни и атрактивни трикове за домашни любимци пред почитателите на активния начин на живот.

Многократните шампиони и професионалните инструктори от Полша, които пристигнаха специално за случая, представиха много различни съчетания заедно със своите обучени кучета-шампиони. Дариус Радомски, Анна Радомска и Паула Гуминска демонстрираха пред всички участници много забавни номера, които заздравяват връзката между стопанина и неговото куче. В рамките на „Живей Активно! и със своето куче" се включи и екип дресьори от Пловдив, който също представи много забавни игри с препятствия за домашните любимци.


Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа