Азис проговори за...

Певицата Рут Колева клекна пред чалгата и се снима в последния клип на Азис. Нещо повече, виждаме я в интимни сцени с Краля на фолка. Нейните фенове се възмутиха от постъпката й, след като години наред бе против този стил на музика. 

Сега Рут е решила да се продаде на чалгата и да участва в доста скандално видео на един от най-явните представители на тази музикална индустрия. А целувката им уста в уста смути дори най-заклетите им почитатели.

В предишното  видео на Азис участваше актрисата Цветана Манева, а тук можем да видим джаз певицата Рут Колева, известна като критик на попфолка.

 

https://zdrave.to/media/source/201906/1560249349_azis.jpg

 

"Харесвам я! Много я харесвам, защото просто е Рут Колева и е всичкото това, което не съм аз“ – подчерта Азис  и добави: „Тя е бяла, занимава се с култура“.

„Рут Колева, смела си и в това е най-голямата ти сила! Ако някой ми беше казал, че един ден ще те целувам и милиони хора ще ни видят. Щях да го обявя за луд. Толкова си талантлива, красива и силна! Love you“ – написа певецът в социалната мрежа. 

 

https://zdrave.to/media/source/201903/1552180021_azis_7.jpg

 

Азис, който преди броени дни представи новата си песен „Циганче“, заговори за ромската интеграция. Той признава, че песента е създадена по действителен случай в неговия живот. „Седмица след като ми се случи, аз влязох в студиото и записах парчето „Циганче“. Някой ме засегна без да иска. Не ме боли, леко се засмях и продължих да си върша работата. Винаги черният остава черен и никога няма да бъде бял“ – казва певецът.

 

 

 

Станете почитател на Класа