Новата Мисис Русия

Екатерина Нишанова от град Геленджик стана победителка в конкурса „Мисис Русия 2019". [null] В номинацията "Мисис Русия Globe" победителка стана Ксения Кривко от Кемерово. Титлата „Мисис Русия Globe Classic" бе дадена на участничката Лариса Китова от Нижни Новгород - тя ще представлява страната на състезание в Лос Анджелис.

 

 

Финалът на състезанието се проведе в събота, 10 август, в Московския културен фолклорен център под ръководството на Людмила Рюмин. За титлата на най-красивата омъжена жена в Русия се бориха 27 финалистkи.

 

 

Темата на конкурса през 2019 г. бе "космос". „Тази година съставът на участниците е просто невероятен с разнообразието си от професии и хобита. Състезателките имат по няколко висши образования, членове са на различни благотворителни и обществени организации и в същото време поддържат страхотна форма ", каза Екатерина Камилери, вицепрезидент на конкурса.

 

 

В журито се включиха модният дизайнер Вячеслав Зайцев, „Мисис Русия 2010" Алиса Крилова, певицата Катя Лел, руската балерина Гедиминас Таранда и други. През април носителката на титлата "Мис Русия 2019" стана 20-годишната Алина Санко от град Азов, област Ростов. Тя получи правото да представлява страната на международните състезания „Мис Свят" и „Мис Вселена".

Станете почитател на Класа