Дневен хороскоп 12 август

ОВЕН (21 март - 20 април)

Очаква ви ден на експерименти, рискови операции и придобиване на опит в нови проекти. Вие ще се справите успешно с всички въпроси, но ще загубите много сили. Най-важното е, да държите портфейла си близо до вас. Възможни са финансови измами и кражба на пари. Възможно е да получите предложение за сътрудничество от приятел, който наскоро е отворил собствен бизнес.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Сами ще се измъкнете от ситуации, които водят до непрекъснати неприятности. Дори ще ви завиждат, а колеги и приятели ще искат съвети от вас. Приятно впечатление ще остави във вас човек, с когото работите от дълго време. Ако се зароди чувство, не го крийте в себе си. Следете за знаците на съдбата.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Препоръчително е да бъдете по икономични с парите, но не и в общуването. Новите запознанства ще бъдат перспективни, така че не се отказвайте от тях през деня. Възможно е да сключите дългосрочен договор и да отидете на работа в чужбина. Тези, занимаващи се с изкуство и творчество, ще получат помощ от богат покровител.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Още от сутринта е необходимо да си поставите цел, която да ви ентусиазира за активна работа. За сега отдих не се очертава, но това е временно. Ако сте планирали почивка, то бързо ще трябва да се справите с всичките си задачи. В любовта не се отличавате със сантименталност, но не си струва да показвате и открита страст в отношенията.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Посветете деня, на укрепване на бизнес и приятелските връзки. Това ще ви предпази от разочарование и негодувание. При работа с техника, бъдете внимателни, в противен случай ще попаднете в цяла гама от неприятности. Може да се сблъскате с проблеми във финансовата област, когато ще трябва спешно да изплатите дълг. Вечерта ви чака, компенсация за свършената работа.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Днес може да успеете в много области - спорт, работа и любов. Трудили сте се усилено и сега получавате хубави бонуси. Ще получите морална утеха, след разговор с някой от вашите роднини. Има шанс да укрепите финансовата ситуация и да похарчите солидна сума за лични нужди.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Очаква ви щастлив ден. Въпреки че, всеки има собствено разбиране за това състояние. Ако искрено се радвате дори на дреболии, то това е плюс за вашата душа. Мечтите са позволени, но не до такава степен, че да забравите за работата и домашните задължения. Предстоят ви ремонти, покупки, продажби и инвестиции в бизнеса.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще бъдете изненадващо проницателни, когато въпросът докосне парите. Освен това, не само за вашият капитал. Може да помогнете на приятел да излезе от кризисна ситуация, за което ще получите награда. Чудесен ден за творчество, музика и четене на специална литература. За дълго пътуване, е по-добре да изберете вечерта.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Трябва да бъдете изключително внимателен към малките неща и изпълнителни в работата. Нищо не е невъзможно, ако сте истински майстор в професията си. Между другото, денят е добър за тези, които отдавна не са посещавали козметолог и диетолог. Не пречи да посетите експерт, за да коригирате външния си вид и да свалите излишните килограми.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще се нуждаете от допълнителен източник на енергия, за да реализирате всички свои планове. Парите не са толкова важни, но не може да се справите без тях в процеса на работа. Спортът е полезен за тези, които искат да свалят някой излишен килограм. Но трябва да се свържете с опитен инструктор, а не да се изтощавате във фитнеса.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очакват ви много заплетени ситуации, които могат да бъдат преодолени само по един начин – с огромна упоритост. Ако се подадете на ленивостта, няма да свършите нищо навреме. Ако ви остане свободно време, обадете се на близките си хора. Толкова рядко комуникирате с роднини, че скоро ще забравите как изглеждат. Бъдете по-меки и отстъпчиви.

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще се обръщате към всеки, когото срещнете по пътя, само да за решите финансовите си проблеми. Но коренът на злото, лежи именно във вашата непрактичност. Купувате всичко, което поискате. А така, не трябва да действате. В приятна атмосфера, ще прекарате вечерта. Възможно е запознанство, което да прерасне в любовна връзка.

Станете почитател на Класа