Дневен хороскоп 19 август

ОВЕН (21 март - 20 април)

Очакват ви обещаващи проекти, за които трябва да се заемете веднага. Успехът, както и печалбата, ще бъдат високи. Вероятността за кавги е минимална, но мекотата и гъвкавостта в общуването няма да навреди. Чрез сила, ще трябва да изграждате отношения с човек, от когото зависи вашата позиция в екипа. Пътуванията отложете за началото на септември.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Препоръчва се да разчитате на интуицията си, ако ситуацията във финансовата сфера се окаже твърде сложна. Обмислете всичко в ума си, след това го изложете на хартия и едва тогава вземете решение. Изгодни оферти ще дойдат вечерта, не се отказвайте от тях. Възможно е запознанство човек, с когото ще ви бъде леко и добре заедно.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Очакват се добри перспективи, както в работата, така и в личния живот. Разгледайте внимателно, какво ви предлагат партньори или приятели. Фантазиите в любовта са уместни, но не до такава степен, че да живеете само с тях. Отделете време, за решаване на финансови и правни проблеми, за да не затънете в последствие в тях.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Очаква ви наситен личен живот, който временно ще засенчи работата и кариерата. Вие отдавна искате да посветите време на себе си, затова вземете това, което заслужавате. Ще се появят нови възможности за самореализация и попълване на знанията. А, един приятел ще ви помогне да се отвлечете от решаването на финансовите проблеми, доверите му се и не спорете.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Трябва да споделяте интересите си с тези, с които работите. Строгостта към себе си, ще позволи да се измъкнете от финансовите проблеми. В сферата на любовта, ще трябва пълно себе отдаване - това е много важно. Ако действате твърде настойчиво, ще загубите разположението на избраника. Едно пътуване, ще ви донесе печалба.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Препоръчително е да сложите край на стара връзка, за да не се измъчвате с подозрения и съмнения. Отворете сърцето си за всичко ново и искрено се погрижете за състоянието на своята душа. Ситуацията във финансовата сфера е твърде сложна, но не взимайте кредити. В екстремни случаи, е позволено да заемете малка сума от близък роднина.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще трябва да работите интензивно върху себе си, за да получите това, за което мечтаете. Не прекалявайте с анализирането на нова информация, почивайте си. Не са изключени заболявания, на базата на нервно пренапрежение. В любовта пазете това, което имате. Ако това е любов, а не игра, тогава вече сте получили бонус от съдбата.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви напрегната работа, спешни командировки и много претенции от шефовете. И за какво ви е всичко това? Не питайте, а спокойно изпълнявайте задачите. Прекрасен ден за спортуване, плуване и търсене на ново хоби. Семейната атмосфера, ще има положително въздействие върху всичко, което се случва в сърцето ви.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще научите нещо неизвестно, което ще ви потопи в истински шок. Но то ще е много приятно, така че не се притеснявайте. Неблагоприятен ден за пазаруване, инвестиции и работа с документи. Ако сте планирали почивка или пътуване, смело изпълнявайте плановете си. Не потискайте чувствата, а дайте свобода на емоциите и страстта.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Препоръчва се да започнете да спестявате, за да не останете без пари. Вие така харчите, че дори богатите ви завиждат. Прехвърлете забавлението с приятели за друг ден, днес се ограничете до закупуване на храна и домакински вещи. Благоприятно ще бъде пътуване от романтичен характер, с любимия човек.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Трябва да слушате повече, а не да говорите безспир. Възможно е някой да каже по ваш адрес нещо обидно, но вие се сдържайте. Още повече, че вие самите имате остър език. Препоръчително е да балансирате храненето, да ходите пеша и да се запишете за йога. Е, ако имате много натрупани килограми, веднага тръгнете на фитнес.

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес не сте застраховани от обиди и кавги, затова по-малко общувайте с другите. Изберете самотата, общуването с природата и мислите за живот. Всичко това ще бъде от полза, ако нервната ви система се е разклатила. Трябва да се доверите на любовта, така че да не повторите минали грешки.

Станете почитател на Класа