Наоми Кембъл в гола рокля

Наоми Кембъл в гола рокля
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    19.09.2019
  • Сподели:

Миналият уикенд Наоми Кембъл лъсна прекалено гола на ревю, част от Лондонската седмица на модата. То се организира вече няколко поредни години, а всички средства отиват в помощ на жертвите на урагана „Катрина“.

 

Наоми Кембъл обаче успя да събере всички погледи и да измести фокуса от доста по-младите си колежки.

 

 

49-годишната черна перла се показа в рокля тип бански костюм. Бузите на дупето й стърчаха, пъпът и гърдите й се подаваха, а тук-таме имаше черен шифон и пайети, които се мъчеха да прикрият тялото й, но напразно.

 

Няма как да не признаем, че без значение от годините й, Наоми изглежда меко казано прекрасно и всяка една дама може просто да й завиди за женствените и красиви форми.

Кембъл се превърна в истинска социална звезда, след като се показа с този шантав и палав тоалет. Всички са единодушни, че моделът изглежда много съблазнително.

 

 

Преди времеви показахме как папарак е издебнал Наоми, докато се преоблича. Той качи снимката в социалните мрежи и показа звездата без грам фотошоп и то само по бельо. Реакцията на интернет потребителите бе очаквана – те не можаха да повярват на очите си как изглежда звездата.

 

Преди да си помислите, че тя е отпусната и с много целулит, ще ви кажем, че от снимката лъха класа и красота и доказва, че Наоми наистина много се старае и изглежда наистина неотразимо. Определено не са й нужни програми, за да оправи несъвършенствата.

Станете почитател на Класа