Килърката на Ел Чапо умря

Една от най-добрите наемни убийци на наркобарона Ел Чапо, наричана „гангстерската Ким Кардашиян", е намерена мъртва в леглото на любовника си при неизяснени обстоятелства, пише „Сън". 35-годишната Клаудия Охоа Феликс е била ръководител на отряда за екзекуции на мексиканския картел „Синалоа", начело на който стоеше Хоакин Гузман-Ел Чапо преди да го екстрадират в САЩ.

 

 

 

 

Атрактивната брюнетка е намерена мъртва в къща в град Кулиакан в северозападната част на Мексико.

 

 

Според местните медии, 35-годишната жена починала през нощта вероятно от белодробна аспирация. Засега не е ясно дали е станала жертва на насилие или на инцидент.

 

 

Аспирация се получава, когато някой вдиша чужди тела, например течности, в белите си дребове, което причинява задушаване и смърт. [null] Според информациите, Клаудия отишла в нощен клуб в града, а след това се прибрала с мъж в дома му. Любовникът казал, че се опитал да я събуди, но тя не отговорила, затова той се обадил в полицията.

 

 

Прокурор обяви, че в тялото ѝ са открити алкохол и други субстанции и че е починала от задушаване.

 

 

Сочната брюнетка е работела като модел и е имала връзка с Родриго Аречига, по-известен като Ел Чино Антракс. Той бил тартор на бандата „Антракс", която била свързана с клана „Синалоа", преди да го вкарат в затвора.

 

 

Самата Клаудия била наричана „Императрица Антракс". Тя имала брак и с наркотрафиканта на „Синалоа" Ел Чаво Феликс, от когото има три деца. След ареста на Ел Чино Антракс („Китайския Антракс") Феликс оглавил бандата, която продължила да изпълнява мокри поръчки за хората на Ел Чапо.

Станете почитател на Класа