След развода на "Мис Москва"

Бившата "Мис Москва" Оксана Воеводина е разказала, че е била принудена да продаде своя венчален пръстен на стойност 203 хиляди паунда през четвъртия месец от бременността си, за да плати медицинските разходи, съобщава "Дейли Мейл". В противен случай 27-годишната красавица рискувала да загуби детето си.

 

 

Бракът на Воеводина с бившия крал на Малайзия Мохамед V беше ярък, но кратък. През ноември 2018 г. те се ожениха, като рускинята прие исляма името Рихан.

 

 

Малко след това кралят абдикира, а през януари 2019 г. решиха да се разделят, като по това време „Мис Москва" се намира в четвъртия месец от бременността.

 

 

Според британското издание, Воеводина е била принудена да продаде скъпия пръстен три пъти по-евтино, защото отчаяно се нуждаела от парите. Разкошното украшение било създадено от бижутера Джейкъб Арабо, наричан цар на диамантите и най-екстравагантният бижутер на нашето време. Бижуто и струвало на Мохамед V 203 хиляди паунда (около 250 хил. евро).

 

 

"Няма да кажа за колко съм го продала. Но сумата беше три пъти по-малка от стойността му. Похарчих тези пари, за да платя медицинските си разходи в Швейцария, иначе рискувах да загубя детето.", споделя бившата "Мис Москва".

 

 

По-рано беше съобщено, че Воеводина е отправила баснословни искания към бившия крал на Малайзия. Тя е поискала от него къща в Лондон за около 9 млн. евро, апартамент в Москва за около 1 400 000 евро и месечна издръжка за сина му Леон в размер на 28 хил. евро. Мохамед V от своя страна е признал, че подобни суми могат да разорят цялото му семейство.

Станете почитател на Класа