Дневен хороскоп 9 ноември

Дневен хороскоп 9 ноември
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    09.11.2019
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес ще попаднете в истинска приказка, ако повярвате на думите на околните. Престанете да се държите като петгодишно дете, време е да се захванете със сериозни дела. За да получите резултати в бизнеса, трябва да вложите голяма сума пари. Откажете се от алкохола, развлеченията и рутинната работа.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви фантастичен ден, в който ще ви хрумват велики бизнес идеи. Ще успеете, което ще доведе до рязък скок в кариерата. Ярка и незабравима, ще бъде срещата с човек, когото отдавна харесвате. Само не излизайте с кола, ходете пеша. По отношение на парите, преживяванията ви са неоснователни.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Използвайте логиката във всички дела, изключете емоциите. Събитията ще се развиват против вашата воля, но никой не трябва да вините за това. В работата трябва да се ръководите от правилото "аз трябва", за да завършите всички задачи. На особено гъвкавите, ще им провърви във финансовата област. Но за това трябва да се придържате към строги ограничения.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Ще трябва да решите ежедневните проблеми, за да не изглеждате пред близите хора, прекалено несериозни. Аргументите "за" в работата, ще бъдат много силни, ако ги докажете на началниците. Чувствата в любовта, не покривайте с гордост. Това няма да укрепи, а само ще унищожи връзката ви с избраника. Дълго пътуване, ще донесе много радостни емоции.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес рискувате да се загубите в дебрите на любовта. За да се разберете в ситуацията, най-добре използвайте интуицията си, тя ще ви помогне да вземете правилното решение. Във финансите се очертава огромна "дупка", така че спешно търсете странична работа. Пазаруването, както и забавленията, може сериозно да разклатят вашият бюджет, както и здравето.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Може да направите много глобални грешки, ако загубите чувство за мяра. От приключения и изкушения, по-добре се откажете, възможни са загуби, както финансови, така и енергийни. Лекотата в общуването с приятели и колеги, ще ви помогне да демонстрирате творческите си таланти. От екстремни спортове се откажете.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще успеете сами да разнообразите живота си. Но за това трябва да се държите, малко дръзко и безразсъдно. За напредък в кариерата, трябва да преодолеете бариерата, която винаги ви е пречила, да постигнете целите. Познавате себе си по-добре от всеки друг, така че рискувайте. Незабравими впечатления, може да получите на среща с нов познат.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очакват ви срещи, пътуване и развлечения на открито с приятели. Успешно ще приключите дело, започнато в началото на месеца. Старайте се да контролирате думите си, дори да ви се иска бурно да изразите себе си. В битовата сфера са възможни непрекъснати недоразумения, но заедно с близките, ще стигнете до компромис. Вечерта чакайте печалба.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви обикновен и предсказуем ден. Може да се държите както искате, но внимавайте в разговорите с близките. Финансовата пирамида която сте изградили, трябва спешно да бъде разрушена, за да съхраните бюджета си. В любовта не трябва да се обиждате на това, което сами сте създали. Не се изключени благоприятни предложения за работа и командировки в чужбина.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не бива да рискувате парите на другите хора, ако внезапно попаднат в портфейла ви. Възможно е, това да е грешен превод, така че решавайте проблемите своевременно. Играчите и авантюристите, няма да имат успех, но честните труженици ще получат награда. В семейството, актуални ще бъдат темите, свързани с пазаруване, преместване или наем на жилище.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не сте застрашени от измама и предателство, но предпазливост по всички въпроси няма да навреди. Ако все още вярвате в чудеса и идеали, отстъпете от принципите си. Не трябва да се намесвате в делата на приятели, те няма да ви кажат „благодаря”за това. На трезва глава, решавайте финансовите проблеми. Ако имате бизнес, търсете надеждни партньори.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Трябва да се доверите на себе си, а не на онези, които ви тласкат към рискови начинания. Здравия разум, е добре да вземе връх! В личния живот, също ще трябва здрав разум, за да не потънете в предателства и разочарования. Практическият подход към битовите проблеми, ще помогне да избегнете ненужни разходи. Успех ще имат тези, които са свикнали да играят по правилата.

Станете почитател на Класа