Датата ви на раждане издава колко дълго ще живеете

Датата ви на раждане издава колко дълго ще живеете
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    10.11.2019
  • Сподели:

Животът ни на този свят е кратък и трябва да го изживеем по най-правилния и запомнящ се начин. Може би поради тази причина много хора биха искали да знаят колко им е писано да живеят и дали времето ще им стигне да изпълнят всичките си планове. 

Въпреки че много хора вярват в прераждането, почти всички се страхуват от смъртта. Мнозина дори биха били много стресирани, ако знаеха точната дата на смъртта си или тази на някой от любимите си хора. 

Някои нумерологични прогнози могат да разкажат и за причината за кончината.

Ако искате да получите точна информация, трябва да се обърнете към астролозите за прогноза, която включва анализ на времето и мястото ви на раждане, влиянието на конкретните планети и много други фактори.

За да разберете продължителността на живота си, трябва да съберете числата от датата, месеца и годината си на раждане и след това да приведете полученото число до едноцифрено. 

Ако сте родени на 5 октомври 1986 година например, трябва да съберете: 5+1+1+9+8+6=30=3+0=3.

След като сте получили числото си, е време да разберете какво е неговото значение. 

1

Старицата с косата ще дойде при вас след 80-ата ви годишнина. Ще имате богат и ярък живот, а смъртта ви ще бъде безболезнена и лека. 

2

Най-вероятно ще загубите живота си в резултат на злополука. Най-опасните години за вас са 7, 19, 29, 45 или 67.

Разбира се, можете да живеете по-дълго, но точно в тези години трябва да сте максимално внимателни.

3

Ще живеете дълго и ще умрете заради някаква болест. Най-опасните години за вас са 44 и 73.  

4

Ще се радвате на дълголетие. Вие сте от онези хора, които имат всички шансове да духнат 100-те свещички върху тортата за рождения си ден. 

5

Смъртта непрекъснато витае над вас, но успявате умело да я избягвате. В живота ви има много опасности, но въпреки това ще си отидете от този свят на доста почетена възраст. 

6

Потърсете улики в нумерологичните показатели и числото на вашата карма. 

7

Имате най-силния ангел пазител, но рискувате да умрете от различни видове природни бедствия. Пазете се от гръмотевични бури, наводнения и пожари. Ще ви застигне много неочаквана смърт.

8

Много ви харесва да рискувате и да си играете със смъртта. Ако не спрете, рано или късно това ще завърши с трагедия!

9

Такъв човек, за съжаление, рядко доживява до 50-ия си рожден ден. Той трябва да стои далеч от алкохола, тютюна и да избягва глупавите рискове.

Трябва внимателно да следи здравето си, за да получи шанс да остане по-дълго на този свят.

Някои хора смятат, че отрицателните прогнози се сбъдват, само защото човек се настройва към факта, че предсказването ще се сбъдне. А мисълта, както всички знаем, е материална. 

Ако човек се настрои, че ще умре в определена възраст, тогава това наистна може да се случи. Всеки сам решава колко сериозно да приеме подобни нумерологични гадания.

Станете почитател на Класа