Никога не правете това с вагините си! 18+

Никога не правете това с вагините си! 18+
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.11.2019
  • Сподели:

акви ли не неща може да научим (още) за женската вагина. Преди време  ви споделихме девет невероятни факта за женските полови органи, които може би не знаете.

 

Освен това се оказа, че интимните части на дамите се променят с годините, а за капак една гинеколожка шокира всички като каза, че съществува и зимна вагина.

Но сега  попаднахме на друг доста интересен, но и същевременно опасен, детайл, които сериозно може да увреди женския полов орган.

 

Както всички знаем има хора, които обичат да си играят с огъня – буквално и преносно. Често пъти в любовната игра (и не само) се „прилагат“ разлини фетиши.

Един от тях е играта със свещи и поливането с восък. Температурните игри са популярен начин да разнообразите сексуалния си живот. И ако някои се ограничават да погалят тялото на половинката си с кубче лед, то други не се страхуват да си играят с огъня.

 

 

Ако обаче сте любител на това да чувствате разтопен восък или парафин в интимните си области, знайте, че не всички лекари ще одобрят това секс начинание. 

 

Американският докторШри Дута буквално моли жените да забрвят за това начинание и никой мъж да не прави това с половинката си

Капенето на восък върху чувствителни зони или дори във влагалището е доста опасно и крие куп рискове.

Това може да доведе до обриви и мехури.

 

 

„Много жени използват восък за депилиране на зоната на бикините. Но не мога да препоръчам като секс играчка.

Всякакви температурни игри с восък могат да причинят изгаряния, увреждане на тъканите, обриви, язви и мехури, съществува риск от инфекция и други“, предупреждава докторът.

Освен това, ако свещта е била ароматизирана, има вероятност да наруши киселинно-алкалния баланс на влагалището.

Затова внимавайте с какви секс игрични нагорещявате страстите.

Станете почитател на Класа