Мъж заряза дебелата си жена

С наднорменото тегло се сблъскват много мъже и жени. Затлъстяването носи със себе си много проблеми. Влошава както здравето, така и самочувствието.

В следващите редове ще ви разкажем историята на Алвина.

Начало на проблемите

Алвина никога не е имала проблеми с наднорменото тегло. В зряла възраст тя е омъжила и родила дете. Именно след раждането тя започнала да качва излишни килограми.

Ситуацията се влошила, когато съпругът й започнал да я обижда и да й се кара за външния й вид. Той постоянно я критикувал и използвал все по-грозни епитети спрямо нея.

Това се отрази негативно върху психиката й, а стресът в живота й се увеличи. Естествено, това повлия и на външния й вид и тя започнала да качва килограми още по-бързо.

Промени

При нея е много важно да приемаш 75% здравословни мазнини, 20% протеини и само 5% въглехидрати.

 

 

Успех

Заедно с диетата, жената започнала да се занимава със спорт. Първоначално треньорът й я посъветвал да започнат с по-лек режим на тренировки и постепенно да увеличават натоварването и да горят повече килограми.

Така и станало.

 

 

 

 

Благодарение на старанието си само за една година Алина успяла да свали цели 60 килограма.

 

 

Нов живот

Тогава за нея животът просто започнал отново. Жената се влюбила в друг мъж. Двамата са много щастливи заедно в момента.

 

 

 

 

 

В един момент Алвина просто разбрала, че не може да продължава така. Тя се развела със съпруга си и започнала да опитва да отслабне с различни диети. Това обаче не помогнало. Тогава тя случайно се натъкнала на диета с ниско съдържание на въглехидрати. Освен това Алвина направила свой собствен блог в Ютуб и Инстаграм. Тя споделя опита си и дава съвети за отслабване. Много от тях признават, че са щели да се откажат в битката с Наднорменото тегло, ако не е била тя.

Станете почитател на Класа