Руслан Мъйнов пак удари 120 кила!

Сагата на Руслан Мъйнов с килограмите изглежда още не е приключила напълно, нищо, че актьорът направи и невъзможното, за да промени хранителните си навици и отношение.

 

Синеокият чаровник стана поредната родна звезда, която се провали в отслабването си с гастрален пръстен и отново е възстановил предишните си килограми, а кантара шокира с критичните за ръста му 120 кг.

 

https://zdrave.to/media/source/201912/1575842733_rus_1.jpg

 

Припомняме, че преди няколко години Мъйнов прибeгна до помощта на пластичната хирургия, за да намали теглото си. Той си сложи пристягащ стомаха пръстен, вместо да се подлага на жестока диета. Звездата от "Комиците" се подложи на интервенция за поставяне на гастрален пръстен в клиниката на д-р Ангел Енчев в Пловдив и успя да смъкне около 30 кг от осанката си.

Както е добре известно с поставянето на подобен пръстен рязко се намалява приема на храна, а съответно и количеството поети калории. Пръстенът се имплантира в горната част на стомаха, точно под хранопровода и придава на стомаха форма на пясъчен часовник. Така количеството на храната, която може да го запълни целия, е буквално няколко супени лъжици.

 

https://zdrave.to/media/source/201912/1575842733_rus_3.jpg

 

Това удоволствие струва на усмихнатия комик 10 бона, но, уви, решението се оказа временно и Мъйнов отново е върнал старите си килограми, че даже и отгоре, пише "Уикенд".

Освен Руслан Мъйнов гастралните пръстени са си слагали още Азис, Люси Иларионов, съпругът на модната шефка Ирина Папазова - Ивo Чeшмeджиeв, който обаче издъхна заради усложнения от на пръв поглед безопасната операция за отслабване.

Станете почитател на Класа