Любовна съвместимост

Косата е мощен източник на енергия, който съхранява голяма информация за носителя й, казват езотериците. Поради това хората с един и същи цвят на косата често имат общи черти, а с останалите връзката някак си не се получава.

 

Често пъти двойките с различен цвят на косата се карат като куче и котка. Но не се отчайвайте!

 

Експертите назоваха каква любовна съвместимост може да има между мъж и жена с различен цвят на косата.

 

Брюнетки/Тъмнокоси


Те имат доста остър характер. Тези упорити жени трудно могат да имат връзка с мъж, които също е брюнет или пък има червеникава коса, тъй като и двата цвята осигуряват сприхав нрав на притежателя си. 

Брюнетките обаче също така са търпеливи и целенасочени. Идеалният им партньор ще бъде притежателят на руса коса. Брюнетките имат висока любовна съвместимост с такъв мъж. Светлокосите са често спокойни и щедри, винаги готови да покажат помощ и подкрепа. Защото те са в състояние да възприемат адекватно „атаките“ на брюнетки. 

 

Блондинки 

 


За разлика от брюнетките, блондинките винаги са обичливи. И не напразно. Носителите на този цвят коса са добродушни, сладки и умерено наивни. Притежателите на руса коса са умни и привлекателни. В същото време са мили, но по-уверени хора. Затова при тях каква ще е косата на половинкиата почти няма значение.

 

Червенокоси

 


Собствениците на червена коса пък са почти иделания партньор. Те ще допълнят идеално блондинките, осигурявайки прекомерна подкрепа и помощ. Червенокосите пък не са в състояние да сдържат емоциите си, а блондинката допълнително усложняват положението. Но с брющнети всичко ще е наред, защото собствениците на кафява коса рядко се оплакват и могат да се превърнат в отлична подкрепа за всеки партньор. Мекият характер в тях е съчетан с отговорност, а общителността и жизнерадостта подхранват и привличат околните. 

„Все пак не забравяйте, че цветът на косата не е причина да се сложи край на отношенията предварително“, отбелязват експертите.

Станете почитател на Класа