Годеж накара Емилия да изтръпне

Нещо невероятно се случи на последното участие на Емилия в столичен клуб. Песните на чалга звездата подействаха на емоционалното състояние на влюбена двойка, които се сгодиха пред очите на всички в клуба, а певицата обърна специално внимание на събитието. 

 

Веднага щом съзря момчето да предлага брака на своята избранница, Емилия продължи участието си като отиде на масата на влюбената двойка. "Надявам се сте взели това решение на трезво и утре няма да съжалявате", пошегува се изпълнителката на "Акула". 

 

https://zdrave.to/media/source/202001/1579786355_emiliya2.jpg

 

По настояване на влюбените гълъбчета Емилия изпълни баладата "Грешница" и пожела много щастие и любов на младежите, които решиха да вземат тази важна крачка в живота си именно на нейно участие. А купобът продължи с тоталните хитове на блондинката, както и няколко ретро парчета, с които изненада своите почитатели. 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202001/950/1579786415_emiliya1.jpg?_=1579786534

 

От публиката се провикнаха, че искат нещо народно. "Объркали сте дискотеката, но не и певицата", каза на микрофона Емилия и заби една от най-популярните фолклорни песни, а именно "Кой уши байряка". Пред нея младежи се ханаха на хоро, а таванът на клуба заблестя с трибагреника на страната ни.

Станете почитател на Класа