Бела Хадид сложи 24-каратово злато на лицето си

Американската манекенка Бела Хадид се подготвила за Лондонската седмица на модата, като преминала през лицева процедура с 24-каратово злато, съобщава сайтът Контактмюзик.


Двайсет и седем годишната красавица посетила студиото на Мими Лузон, дерматоложката на знаменитостите. На подобна процедура тя подложи преди време Ирина Шейк, Алесандра Амброзио и Кая Гербер.
Специалистката пусна видео в интернет как е преминала процедурата с лицевата маска от чисто злато, положена на Бела Хадид. Иновативният метод дава незабавен блясък на кожата, като в същото време възстановява нейното овлажняване, особено след дълги полети със самолет.

 

 

 

Бела дари пари за засаждането на 600 дървета, за да занули своя "въглероден отпечатък" при наложителните й пътувания със самолет. Тя е по-малката сестра на Джиджи Хадид, която също е модел.
По думите на Бела тя истински се натежава от факта, че толкова често трябва да изминава големи разстояния със самолет, с което допринася за парниковия ефект. Но тя реши да се "откупи" и написа в Инстаграм: "Дарих средства за засаждането на 600 дървета - по 20 за всеки полет, който съм осъществила през последните три месеца. И ще продължавам да го правя до края на годината".

Станете почитател на Класа