Как е живяла Кейт преди

Кейт Мидълтън определено е любимка на британския народ. Освен това тя успя да плени сърцата и на милиони хора по света.

 

Редом с това очарователната съпруга на принц Уилям успя да спечели симпатиите и на кралица Елизабет II. Това се доказа и чрез новината, че британският монарх подготвя Кейт за кралица.

Мнозина хора обаче обичат да се ровят из миналото на очарователната херцогиня на Кеймбридж.

Заради това преди време  споделиха папарашки снимки на Кейт Мидълтън, които издадоха едни от най-големите й тайни. Освен това  разкрихме пет любопитни факта за нея, за които не сте и подозирали.

Сега обаче  попаднахме на уникални снимки от миналото, които показаха как Кейт е живяла преди да стане съпруга на принц Уилям и да заживее с него и трите им деца в Бъкингамския дворец.

Истината е, че преди да се омъжи за принц Уилям и животът ѝ да се превърне в истинска съвременна приказка, ежедневието на Кейт Мидълтън е било доста по-обикновено. 

 

 

Вярно е, че днес като херцогиня на Кеймбридж тя е част от кралския двор и пребивава в истински дворец - Кенсингтън, но допреди сватбата си през 2011 година Мидълтън е делила 3-етажно жилище със сестра си Пипа, разположено в близост до река Темза на известната улица "Old Church", намираща се в лондонския квартал Челси. 

 

И макар пресата в Обединеното кралство да определя дома като "скромен", ние далеч не можем да сторим същото.

Имотът всъщност бе собственост на техните родители - Майкъл и Керъл Мидълтън, които през 2002 година го закупуват за 780 хиляди британски лири, но през 2018 година успяват да го продадат за близо 1.88 милиона, от които получават малко под 1.5 млн.

Кейт е живяла там, до сватбата си с британския престолонаследник, а Пипа остава в него, докато не се премести в имението за 17 млн. лири в западната част на столицата, което дели със съпруга си Джеймс Матюс и сина им Артър.

Мястото е много просторно, а стилно обзаведените помещенията са "облени" в светлина.

На първия етаж се намира гараж и двойно антре, по вътрешното стълбище се стига до уютна всекидневна с камина, приятна трапезария и широка кухня, която е оборудвана с всички необходими уреди. 

На третото ниво има три спални и две семпли, но стилни бани.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа