Жените побесняха от...

Потребители, най-вече тези от женски пол, насочиха вниманието си към абонат в TikTok с име @igorblagov. Акаунтът е собственост на мъж, който нарича себе си "психолог" и записва видеа за опасностите от феминизма и равенството между половете.

 

В своите видеоклипове той твърди, че „патриархатът е живот“, а „матриархатът е смърт“, а също така заявява, че жените са предразположени към лъжи и пита дали е възможно да се превъзпита жена.

 

Потребителки започнаха масово да недоволстват от въпросния господин и твърдят, че са изключително изненадани от появата на такова съдържание в интернет.

Например във видеоклип, озаглавен „Защо да раждам поне пет деца“ мъжът, представящ се за психолог, твърди, че жена, която не е родила, не е способна да обича никого. "Само чрез раждане, чрез освобождаване на енергия, чрез безсънни нощи, жените тренират да дават любов", обясни авторът.

 

Подобно мнение възмути абонатите, които поставиха под въпрос професионализма на психолога, който призовава за изграждане на патриархат.

„Дипломата му по психология вероятно е нещо като моя сертификат за познания по португалски език“, пише един потребител и добавя, че разбира португалски език само чрез Google Translate.  

 

Много потребители отбелязаха, че жените не бива да бъдат принуждавани да раждат пет деца, и препоръчаха на мъжа „да роди себе си“.

 

„Този ​​психолог спешно се нуждае от психиатър“, обобщи един от коментаторите.

Станете почитател на Класа