Тайни от Бъкингамския дворец

Тайни от Бъкингамския дворец
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    11.07.2020
  • Сподели:

38-годишната Кейт Мидълтън и Меган Маркъл вече са далеч една от друга, но информационната война между тях продължава. Често в международната преса се появява информация от единия или другия „лагер“. 

 

Въпреки всичко повечето хора, сред които и източници от Бъкингамския дворец, са категорични, че херцогът и херцогинята на Съсекс са действали изключително егоистично, изоставяйки задълженията на висшите представители на семейството.

Заради това всичко падна на плещите на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Изпълзявайки двойните кралски задължения изведнъж те също обявиха, че се отказват от тях.

 

 

Малко след това пък стана ясно, че заради Мезит кралица Елизабет II отправила тежка забрана на Кейт, която направо се сринала щом я чула.

Но кошмарите за херцогинята на Кеймбридж не спират до тук. Безотговорното поведение на Меган й навлякло такива ужасии на главата, че Кейт направо не е на себе си.

 

 

„Бясна е! Бясна е на Меган“, споделя източник от Бъкингамския дворец.

 

 

От думите му става ясно, че херцогинята на Кеймбридж сега се чувства „изтощена и хваната в капан“, тъй като бягството на Меган и Хари товари допълнителна тежест върху нея и принц Уилям. Списъкът на служебните задължения на херцога и херцогинята на Кембридж се увеличи неимоверно и именно заради това кралицата забрани на Кейт да ражда повече деца, тъй като това означава, че ще трябва отново да отсъства.

Освен това херцозите на Кеймбридж страдат и че не могат да прекарват повече време с трите им деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

„Уилям и Катрин наистина искаха сами а отгледат децата си. Безотговорността на Съсекови обаче направи така, че херцозите на Кеймбридж да оставят децата си при бавачки и помощници“, споделя източникът от Бъкингамския дворец.

От кралския дворец масово се обединяват около мнението, че Меган и Хари са егоисти и изобщо не им е пукало колко много тяхното действие ще съсипе живота на Кейт и Уилям.

 

 

„Кейт е бясна поради увеличеното й натоварване. Разбира се, тя се усмихва, но не иска това“, споделя приятелка на Мидълтън.

 

 

 

 

Станете почитател на Класа