57-годишна роди близнаци

57-годишна роди близнаци
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.07.2020
  • Сподели:

В началото на 2004 г. американка на име Алета се прочу в цялата страна. Славата я връхлетя внезапно, след като стана ясно, че на 57-годишна възраст е забременяла с близнаци - нещо, което до този момент не се бе случвало в Щатите. 

 

Все пак всички знаят, че възрастните жени имат много малък шанс да забременеят, камо ли да родят близнаци!

Оттогава минаха 16 години и Алета вече е на 73. Успява ли необичайната майка да се справи със задълженията си?

Като цяло по-възрастните дами рядко се решават да имат деца. Това е много голям риск, който може да доведе до лоши последици.

Но с всяка година жените се опитват да преодолеят този страх и започват да раждат както след 40-ата,  така и след 50-ата си годишнина.

Алета била от жените, които непрекъснато отлагали раждането. В началото тя била отдадена на кариерата си и шоубизнеса. След това се отдала на духовни практики и саморазвитие.

Времето минавало бързо и Алета дори не усетила как вече клони към 60-те. И точно в този момент осъзнала, че е време да стане майка.

Всичките й близки започнали да се опитват да я откажат от глупавата идея. Но жената не искала да ги чува! Тя се чувствала се в страхотна форма и знаела, че може да роди.

Дълго време Алета опитвала да забременее, но нещата така и не се получавали по естествен път. В крайна сметка била принудена да се подложи на изкуствено осеменяване.

И така съдбата й поднесла неочаквана изненада. Вместо едно дете, американката се сдобила с близнаци - момиче и момче.

 

 

От раждането на бебетата й минаха 16 години. Алета продължава да ги възпитава и да води активен начин на живот. И за своите 72 години изглежда повече от великолепно.

От снимките можем да кажем, че близнаците й Франческа и Джиан изглеждат доста щастливи.

 

 

На фотосите с мама децата винаги са усмихнати и сияят от щастие.

 

 

Веднага става ясно, че Алета не забравя за майчинските отговорности и се грижи добре за наследниците си. 

 

 

Американката продължава да отделя много време на духовните практики, подмладявайки тялото и душата си и изобщо не мисли за пенсия. 

 

 

Може би и затова не прилича на хората на нейната възраст.

 

 

Тя изглежда здрава и много свежа, гледа да е в крак с всички тенденции и на близнаците определено не им е неловко, че имат талкова възрастна майка. 

Станете почитател на Класа