Обърнете внимание на тези места в дома си, ако не искате да останете без пари!

Парите са важна част от живота на всеки съвременен човек. А когато те не достигат, често изпадаме в депресия.

 

Много хората смятат, че материалното благополучие е неразривно свързано с упорита работа. Но има доста примери, когато човек се труди неуморно всеки ден, има стабилен доход, но въпреки това не може да забогатее.

Експертите казват, че с парите трябва да се отнасяме много внимателно. А за да бъдем богати и успешни, трябва не само да работим упорито, но и да се погрижим и за атмосферата в дома си.

 

За да накарате парите да потекат към нас като реки, трябва да обърнете внимание на четири места в апартамента си, които лесно могат да се превърнат във финансова дупка и да опустошат бюджета ви. 

Поддържате ли ги в ред, никога няма да ви мъчат парични проблеми! Ето кои са те:   

 

Мивка

Мръсната и ръждясала мивка в кухнята е основното място, в което се натрупва негативната енергия. Капещата чешма говори за това, че финансите ви изтичат заедно с водата. 

 

Не забравяйте, че водата е един от най-мощните проводници на енергия. Ако тя изтича без нужда от дома ви, не очаквате финансово благополучие в близко бъдеще!

Коридор

Мръсните или разпръснати из целия коридор обувки също не вещаят нищо добро във финансов план. С краката си внасяте много негативна енергия в къщата. Затова е добре да почистите обувките веднага щом се приберете. 

 

Разхвърляните навсякъде обувки пък символизират хаос и подсказват, че не проявявате интерес към вещите си. Парите обичат реда. Затова бързо подредете коридора и поставете всички обувки на мястото им по рафтовете! 

Легло

Леглото ви винаги трябва да бъде идеално оправено. По покривалото не трябва да има никакви гънки. На табуретките и по нощните шкафчета не трябва да има никакви дребни монети!  

 

Добре е да обърнете внимание и на цвета на спалното бельо. Черният и червеният цвят блокират паричния поток, а зеленият и синият го привличат.  

Баня

В банята действа същото правило като в кухнята и  коридора. Крановете не трябва да текат,  а по пода не трябва да се търкалят мръсни дрехи. 

 

Ако някъде по фугите има плесен, отървете се от нея навреме. Мухълът събира негативната енергия и я връща на собственика на къщата, лишавайки го от сили и финанси! 

Станете почитател на Класа