Рапърката Megan Thee Stallion е била простреляна

„Благодарна съм, че съм жива“, заяви тя 

 

Рап сензацията Megan Thee Stallion шокира феновете си като заяви, че се възстановява от множество огнестрелни рани. Инцидентът се е случил през уикенда, а в него е бил замесен и колегата ѝ Тори Ланес, който е бил арестуван. 

Megan, чието истинско име е Меган Джовон Рут Пит, сподели в Instagram, че медиите доста грешно са представили ситуацията и иска феновете да чуят истината от нейната уста. „В неделя сутрин получих множество огнестрелни рани като резултат от престъпление, което имаше целта да ме нарани физически“, казва тя. Изпълнителката добавя, че не е била арестувана, а полицията просто я е закарала до болницата, където ѝ е била направена операция за премахване на куршумите.

Според E!News, Тори Ланес е бил арестуван в 4:40 сутринта в неделя и е бил пуснат малко по-късно срещу гаранция от 35 хиляди долара. Засега няма официално становище от рапъра за случилото се. TMZ споделят, че Меган вече е била ранена, когато полицията пристига на мястото, след като се отзовават на оплакване за множество изстрели по време на парти в „Hollywood Hills“. 

Властите претърсват колите на Меган и Тори, намират пистолет и арестуват мъжа за намирането на оръжие в превозно средство. Полицай от Лос Анджелис казва пред TMZ, че рапърката не се е оплакала от насилие. Звездата обаче твърди обратното и споделя, че е била доста уплашена от случилото се, но очаква да се възстанови напълно.

Очаква се Тори Ланес да се изправи пред съда на 13 октомври.

Станете почитател на Класа