Дневен хороскоп 13 август

Дневен хороскоп 13 август
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    13.08.2020
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Този ден не ви обещава нищо изненадващо. Всички събития и дела, ще бъдат доста предвидими. Но шефовете могат да ви възложат проект, който ще ви се струва много труден. Помолете за подкрепа, опитни колеги. Не се притеснявайте да харчите пари, всички покупки ще бъдат полезни в ежедневието.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес ще сте като реактивен самолет. Хора, събития, новини и работа ... Основното е да не се объркате и да поддържате реда навсякъде. Твърде сериозни не трябва да сте, при при среща с бивш възлюбен. Говорете, усмихвайте се и си тръгнете. Кратко пътуване, ще помогне да се реши дългогодишен проблем.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Очаква ви прекрасен ден, в който ще сияете от радост. Въпреки това не забравяйте да следите за слухове и завистливи погледи. Настроението ви може да бъде леко развалено от колега, на когото сте отказали да помогнете. Но вие също имате работа, която трябва да свършите навреме. Най-важното е да не се извинявате, ако сте прави.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес действайте, така както ви диктува сърцето. Ако вървите срещу чувствата си, това може да се превърне в негативна ситуация. Решете бизнес въпросите колективно, ако разбира се имате съмишленици. Отменете финансовите инвестиции, с парите които сте пестили дълго време за нещо, от което се нуждаете. Прекаленото бързане, ще се отрази на бюджета ви.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Ще трябва да се вслущате в съветите на близките приятели и да ги приемете като насока. Разбира се, някои задачи ще трябва да решите сами, но не всички, все пак повечето от тях включват общи планове. Възможни са здравословни проблеми, но не се самолекувайте. Тревожни „сигнали“ от страна на бъбреците или сърцето, не са за пренебрегване. Откажете се от пътуване и полети.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Днес решително ще се насочите към ремонт на дома или селската къща и дори няма да се нуждаете от специалист по този въпрос. Заемете се, но само при условие, че цялата тази домашна работа не пречи на други области. Не се хвалете с личните си заслуги пред непознати хора. Денят е изпълнен с негативна енергия, така че бъдете внимателни с думи и обещания.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес ще трябва да се измъквате от нестандартна ситуация. На пръв поглед проблемите ще се решават лесно, но в процеса ще се сблъскате с някой трудности. Приятелските отношения, ще се развиват на фона на общи интереси. Ако искате, може да се отпуснете с близките си хора, да си уредите малка почивка. Успех се очаква в бизнес проектите.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Гордост и щастие, ще изпълни тези, които имат деца. Техните постижения в спорта или други увлечения, ще се увенчаят с успех. Грозна сцена по време на разговор с приятели, може да послужи като причина за конфликт. Хубаво би било да се уедините, ако е възможно. Всяко предвижване с личния автомобил, ще крие рискове.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще трябва да се борите не само с конкурентите, но и с някои от старите си приятели. Ситуацията е неприятна, но това ще ви помогне да доведете общуването на ново, по-удобно за себе си ниво. Тези, които са небрежни към инвестициите, могат да се изнервят от финансови проблеми. Приемете сегашната криза с достойнство. Освен това, самите вие имате вина за липсата на средства.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес разчитайте на интуицията си. Необходимо е да коригирате минали грешки в процес на увеличаващи се неприятности. Случайно изречена фраза, по адрес на любим човек, може да стане причина за кавга. Наблегнете на приятните изненади, букет цветя и покана в ресторант. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре за връзката.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес ще бъдете прекалено чувствителни към всичко, което се случва. Интересното е, че дори няма да мислите за своя живот. Много от преживяванията ви, ще са по повод любим човек. Вътрешния ви глас ще ви каже, как да избягате от плена на зависимостта. Някои от колегите, ще ви се „качат на главата“. Но имайте предвид, че ролята на отмъстител не е подходяща за вас. Ограничете се до кратка фраза.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Страхотен ден за отдих на открито. Дори не трябва да поемате трудни задачи, по-добре ги отложете. Опитайте се да се отървете от умората, натрупана през работната седмица. Благодарение на комфортната среда и комуникацията с приятели, ще възстановите силата си. Във финансовата сфера философирайте по-малко, тук се изискват изчисления на ниво математика.

Станете почитател на Класа