Вижте къде е Мария Игнатова

Мария Игнатова е като нов човек днес, след като месеци наред преживяваше тежко раздялата с Димитър Рачков, с когото бяха една от най-колоритните светски двойки у нас. Към днешна дата обаче, актьорът е само спомен, а в сърцето на блондинката има нова любов.

 

 

Чаровната Мария, която от месеци е на крилете на любовта, след като в живота й влезе интелектуалецът Ивайло Цветков Нойзи, сега си наваксва щедро за пропуснатите хубави моменти, като релаксира в планинска обстановка. 

 

https://zdrave.to/media/source/202009/1600547785_mariia_ignatova_bori_stresa_s_razhodki_v_planinata_a_sinat_i_ia_teshi_sled_jaltite_kliuki_1.jpg

 

Игнатова е известна със страстта си към пътешествията, а в последната година не е успяла да пътува никъде, но сега планината замества това усещане, още повече, че блондинката живее в къща на 5 минути от гората, пише "Телеграф".

 

На скорошен кадър, който Мария Игнатова качи в мрежата се вижда и с кого тя споделя спиращите дъха гледки в планината - нейният 13-годишен син Виктор, който е плод на любовта й с бизнесмена Петко Димитров. "Синът ми вече е голямо момче, което дори ме успокоява при поредната публикация с лъжи от жълтите медии", хвали се Мария в скорошно тв интервю.

 

По всичко изглежда, че новият мъж в живота на блондинката и синът й се разбират чудесно, след като вече си правят почивки досущ като истинско семейство.

Станете почитател на Класа