Красавица татуира очните си ябълки

Красавица татуира очните си ябълки
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    21.09.2020
  • Сподели:

Жителка на полския град Вроцлав Александра Садовска ослепя с едното око в резултат на процедура за оцветяване на очните ябълки. Преди четири години момичето, което тогава е било на 21 години, решило да татуира бялото на очите си в черно, следвайки примера на популярен полски рапър, който направил това през 2012 година.

 

Александра отишла при местния татуист, който бил майстор в областта, но, както се оказа по-късно, никога не е правил подобни процедури. Вместо специален пигмент, "специалистът" татуирал очните ябълки на момичето с обикновено мастило.

Когато Александра започнала да се оплаква от болки, "специалистът" й казал, че това е напълно нормално и че трябва да е така. Посъветвал я да приема лекарства за болки и компреси.

В резултат на това Садовска ослепяла напълно с дясното си око, а зрението на лявото й око било сериозно увредено. Във Варшавския център по микрохирургия на очите й обяснили, че процедурата е увредила зрението по необратим начин и момичето ще ослепее изцяло. 

 

 

Татуировчикът е изправен пред затвор за неволни тежки телесни повреди, но в същото време той продължава да работи в салона за татуировки и не признава вината си. Жертвата също изисква обезщетение в размер на 1,5 милиона злоти (25 милиона рубли)

Станете почитател на Класа