Галена гони Андреа по килограми

Галена гони Андреа по килограми
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    28.09.2020
  • Сподели:

Изолацията, провокирана от коронавирус пандемията се отразява на всички по различен начин, но със сигурност затварянето у дома за известен период води до напълняване при мнозина. Ефектът го има и при Галена, която обаче е еднакво харесвана и по-слаба, и по-пухкава.

 

Поп фолк дивата често зашеметява с фотоси в социалната мрежа, на които изглежда толкова перфектна, че чак не е за вярване.Талията й обаче, съвсем не се оказа така тънка, колкото изпълнителката ни я представя.

 

https://zdrave.to/media/source/202009/1601270739_fghgfhgfhfg.png

 

На живо певицата няма нищо общо със снимките си в социалните мрежи, а някои от феновете й са меко казано разочаровани от този факт, пише "Уикенд". Личи, че подобно на колежката си Андреа - и Галена работи активно с фотошопа преди да качи кадри

"Няма лошо, че е качила 15 кила, но защо на снимките си във фейсбук е слаба като клечка? Това няма нищо общо с реалната й визия. По-добре да се показва такава, каквато е", критикува я фен на певицата.

 

https://zdrave.to/media/source/202009/1601270739_gfdg.png

 

https://zdrave.to/media/source/202009/1601270740_gfhgfhgfhgf.png

 

Други я защитават, че все пак е майка на две деца, а и в началото на лятото изкара коронавируса. Най-вероятно престоят вкъщи и липсата на физически упражнения са "помогнали" на фолк дивата да трупне килата.

Излишните килограми обаче, очевидно не притесняват особено звездата на "Пайнер", която продължава да ходи с къси поли и потничета, като така само изпъкват повече салнинките й. Преди време Галена подсили дупето си със силиконови подплънки, но днес вече няма нужда от имплантите в задните си части, защото и те са се налели солидно.

Станете почитател на Класа