Бях му обещал гащите си....

....Той дойде и ме завари с пет голи момичета, а кондоми висяха от лампата

 

 

Легендата на UFC Чък Лъдел разказа как президентът на ММА организацията Дейна Уайт веднъж го е сварил след оргия с четири момичета.

 

Лъдел бе един от пионерите в популяризирането на ММА и във възхода на UFC в компания за милиарди. Онези години - в края на 90-те и началото на новия век, бяха доста по-диви и Лъдел разкрива автобиографията си, че дори президентът Уайт не е успявал да го контролира.

Големият съперник по време на кариерата на Лъдел бе Тито Ортиз. Двамата се биха два пъти в UFC, като и в двата случая Чък излезе победител. Двете легенди, като и двамата са бивши шампиони на UFC, се срещнаха за трети път през ноември 2018-а, когато Ортиз си върна и приключи кариерата на Лъдел, за когото това бе последният двубой в клетката, завършвайки със статистика от 21-9, като загуби шест от последните си седем мача.

"Когато се бих с Тито (първия или втория път - не става ясно), все още не излизах с никого - разкрива Ледения, както е прякорът на Лъдел. - Затова след като приключих с празненствата по нощните клубове, се прибрах с компания в стаята си. С доста сериозна компания.

Не си спомням колко бяха момичетата, но съм сигурен, че бяха повече от две. Бях обещал гащетата и ръкавиците си от мача на Дейна, но той забрави да си ги вземе след мача.

Затова дойде в стаята ми на следващата сутрин, почука и някой го беше пуснал. Като влезе, видя две момичета да спят във всекидневната, още две момичета в банята и едно до мен в леглото. Нито едно от тях нямаше дрехи.

Тогава Дейна забеляза, че има кондоми навсякъде - висяха от лампата, на пода, с две думи - навсякъде. Само ме погледна, попита ме къде са ръкавиците и гащетата, след което само ми каза, невярващо: "Кажи честно!"

На всичкото отгоре, вече 50-годишният бивш боец заяви, че малко по-късно същата сутрин е дал интервю по телефона, докато е правел секс по същото време.

"Същата сутрин давах интервю за някакво радио, докато правех секс. Не че опитвам да се хваля, но така се случиха нещата. Какво още мога да кажа? Хубаво е да си победител."

Чък Лъдел е един от първите членове на Залата на славата на UFC. Тя бе създадена през 2003-та, а първият, удостоен с честта да влезе в нея, бе легендарният Хойс Грейси. След това в нея влязох Кен Шамрок, Дан Севърн, Ранди Кутур, Марк Колман и Чък Лъдел.

Станете почитател на Класа