Нахлуха в дома на порно майка

В началото на октомври мъжът, синът и приятели на Ансли гледали финала на НБА в дома им. Зрелището обаче било прекъснато. В къщата нахлули престъпници в маски и ги заплашили с оръжие. Единият от бандитите казал на всички да легнат на пода, докато другите тарашили дома за скъпоценности. В този момент обаче се намесила майката, която в момента на нахлуването била в банята. "Докато бях в банята, изведнъж чух: На пода, лягайте на пода, давайте всичко, което имате". Аз спокойно отидох до леглото, извадих си пистолета и отворих вратата. Веднага видях единия от тях, но и той ме видя.

 

 

 

 

Той ми каза да пусна пистолета. Аз обаче му кимнах отрицателно с глава и му казах: Не стреляй по мен, тук е синът ми", разказва Пачеко. Стрелба обаче имало. За щастие, никой, освен врата и телевизорът не пострадали. Скоро престръпниците избягали, забравяйки часовници и други дребни скъпоценности. Нахълтването на бандитите е било записано на видео. Сега Ансли, която така и не се съгласила да пусне пистолета, се надява, че полицията във Флорида ще успее да залови грабителите. "Просто си знаех, че трябва да направя нещо, Сграбчвайки пистолета, ме осени мисълта, че там са мъжът ми и синът ми. Можеше да ги убият и мен също. На тях не им пукаше. Не знаем кои са те, но се надявам, че ще ги хванат", разказва още Ансли.

 

Фото  Instagram / ans_leey

 

Храбростта на Ансли предизвика възторг сред журналистите и потребителите в мрежата, все пак никой не е очаквал такова нещо от нея. Момичето печели, при това добре, продавайки свои горещи снимки и видеа в платформата OnlyFans. Също така тя има успешен профил в Инстаграм, където е следвана от над 160 000 души.

Станете почитател на Класа