Бивш шампион по кикбокс спаси две жени от изнасилване

  • "Те ми казаха да не се меся, защото момичетата са" техни "", спомня си петкратния шампион по кикбокс, който спаси две жени от четирима нападатели от арабски произход.

    Иван Юрчевич, бивш шампион по кикбокс на 44 години, вече носи в социалните мрежи прякора "героят на Кьолн", след като спаси две жени от тормоз от страна на мъже от арабски и северноафрикански произход. Това е продължение на сексуалното насилие и ограбване на над 500 жени в немския град по време на Нова година, пише The Daily Mail.
  • Екс-спортистът от хърватски произход, спечелил пет световни първенства по кикбокс, работи като чистач в петзвезден хотел на централния площад на град Кьолн, където се случиха болшинството от сексуалните нападения.

    Тази нощ две жени дойдоха при него и го помолиха да ги защити от банда мъже. "Имаше четирима мъже, млади на около 20 години, които говориха на арабски", пише британският вестник. "Те ми казаха да не се меся, тъй като момичетата са" техни ", казва Юрчевич. Той успял да се справи с нападателите, благодарение на спортната си тренировка.

    Много мъже "с арабски и северноафрикански произход" са обвинени в сексуално нападение над много жени по време на новогодишните празненства на централния площад на град Кьолн.

Станете почитател на Класа