Джулието Киеза: Климатът е само предлог

Има план за рефинансиране на цялата глобална икономика със зелена икономика. Това се вижда с просто око. Има ясни доказателства. Едно от тях (но само едно от многото) е целевата група за стартиране на зелената икономика, създадена от Марк Карни (той е човек на Ротшилд и настоящи управител на Банката на Англия) и Майкъл Блумбърг.

 

 

Финансовите институции са съгласни с проекта, в който да инвестират 118 трилиона долара. И от тези центрове пипалата на световния Левиатан надигат вълна. Те създават изкуствен сценарий на „края на света“, маскиращ реалната опасност от наистина заплашителна катастрофа, отвличащ вниманието на хората, така че малцината да могат да грабят планетата още повече. Милиарди хора трябва да бъдат сплашени, така че да загубят способността си да реагират. Мейнстриймът (който в същото време продължава да ни насърчава за безполезното потребление) вече е заел своето място в това отношение и върши своята работа. Сега Ловецът на плъхове ще води по измамен път (например, в посока на конфликта със „старите хора“) масите от млади хора, очевидно не осъзнаващи това.

Вчера международният сайт AVAAZ се появи на сцената и обяви война на всички информационни мрежи, които биха се опитали да възпрепятстват тази операция (еквивалентна на подготовката за последната световна война) и призова за тяхното закриване. Те не се срамуват от средствата си и ще използват цялата си огнева сила. Целите им сме ние. Те директно се обръщат към собствениците на социалните мрежи: необходимо е да се предотврати всяко несъгласие по всякакъв начин. Онези, които унищожиха планетата („господарите на Вселената“), онези, които излъгаха, криейки краха на икономическата и финансова система, за което допринесоха (основни медии), сега сочат пръст към човека от улицата като виновник. И те се готвят отново да го ограбят.

 

 

Превод: В.Сергеев, Поглед.инфо

 

Станете почитател на Класа