Хилъри се изплаши от Тулси Габард

Битката между кандидатите на Демократическата партия за президентските избори в САЩ през 2020 г. се изостри. Очевидно, че Хилъри Клинтън се страхува от младата, лицеприятна и все по-популярна демократка Тулси Габард, член на Камарата на представителите на САЩ от Демократическата партия. И я нападна.

Съпругата на Бил Клинтън се изложи. Тя не успя да измисли нищо по-умно от това да повтори рециклираните опорки срещу Доналд Тръмп, но този път срещу своята конкурентка,Тулси Габард.

 

 

Хилъри обвини младата изгряваща звезда в Демократическата партия, че е човек на Владимир Путин. На 11 януари 2019 г. Тулси Габард обяви своята кандидатура във вътрешнопартийните избори на демократите за президент на САЩ през 2020 година. Според Хилъри Клинтън отново е налице „руска връзка“ в новата предстояща президентска кампания в САЩ. Съпругата на Бил Клинтън счита, че Тулси Габард се включва в кампанията по поръчение на Кремъл. Като целта е отново да й се отнеме победата. Очевидно, че биологията не прощава на никому.

Но, само няколко часа след атаката на Хилъри Клинтън Тулси Габард отвърна с тежък вербален ъперкът. Младата демократка написа следния туит: „Отлично! Благодаря Ви Хилъри Клинтън, Вие, кралицата на подпалвачите на войни, олицетворение на корупцията и гнилостта, които така отвращават хората от Демократическата партия, накрая излязохте пред завесата. От деня, в който аз обявих моята кандидатура, започна съгласувана кампания за унищожаване на репутацията ми. Интересно, кой стои зад нея и защо. Сега вече знаем – това винаги сте били вие, чрез своите прокси и могъщи съюзници в корпоративните медии и военната машина. Страхувате се от заплахата, която аз представлявам. Сега е ясно, че това е първичното звено между вас и мен. Не е необходимо да се криете страхливо зад прокси. Присъединявайте се директно към състезанието.“

Май Хилъри Клинтън си намери майстора в собствената си партия!

 

 

Автор: Боян Чуков Източник: Infacto

Станете почитател на Класа