Кой е изгоден за Русия: Тръмп или Байдън?

На 3 ноември ще се състоят президентските избори в САЩ. С наближаването на най-важното събитие през тази година страстите се нагорещяват. На карта е връщането на американската хегемония над всички и всичко.

От една страна, там е действащият президент, републиканецът Доналд Тръмп, от друга, пламенния демократ, бившият вице-президент Джо Байдън. Агресивната позиция на последния поражда различни спекулации. Ако обаче погледнете трезво на нещата, можете да стигнете до дъното на истината. Във всеки случай много по света зависят от това кой от кандидатите ще спечели. Русия също е загрижена по този въпрос.

Ако Тръмп спечели, той ще продължи своята имперска политика - „американската империя за американците“. Ако спечели глобалистът Байдън, тогава собствениците на големите транснационални корпорации отново ще стигнат до световно господство над света.

И на въпроса кой е изгоден за Русия: Тръмп или Байдън, недвусмислено може да се отговори, че нито единият и нито другият. И двамата са обективни противници на Русия. Те обаче имат различни методи за противодействие. Ако Тръмп действа открито и нагло, тогава Байдън при всичките си агресивни изявления срещу Русия ще действа умерено.

Така Тръмп едностранно се оттегли от Договора за ДРСМО, а САЩ е на път да се оттегли от СТАРТ III. Той въвежда все повече санкции срещу енергийните проекти в Европа. Почти започна война със Северна Корея. Изтегля част от военния контингент от Германия. Той ще прехвърли ядрен арсенал в Полша.

За него Русия, Иран и Северна Корея са врагове номер едно. Сега Америка има претенции към Китай.

Ако говорим за Байдън, той ще активира работата на НПО, прокарващи „европейските ценности“. Ще задълбочи своите "икономически дейности". Ще увеличи финансирането на опозицията. Така глобалистите ще проникнат навсякъде и ще направят всички суровинни колонии на Запада.

Така се оказва, че нито глобалистът, нито имперецът са изгодни за Русия.

 

 

Превод: М.Желязкова

Станете почитател на Класа