Швеция стана рай за гангстерите

Английският вестник унищожава традиционно позитивния имидж на Швеция:

 

„Само преди пет години Швеция приемаше бежанци с отворени обятия, но престъпните кланове от Близкия изток, Северна Африка и Балканите предизвикаха прилив на престъпност в някога мирните шведски градове“.

 

И ето статистиката: 257 взривове, стотици стрелби за една година. Полицията, в ръцете на политически коректното правителство, не е в състояние да направи нищо. Шведският премиер отрича, че вълната на насилие е свързана с мигрантите, но полицията нарушава «обета си за мълчание» по темата.

 

Daily Mail: Швеция стана рай за гангстерите-мигранти

 

 

Шведското полицейско ръководство предупреждава, че не е в състояние да сдържи ръста на престъпност на мафиотските кланове.

В продължение на десетилетия политиците отказват да признаят, че мигрантските общности са източник на престъпност и насилие.

Сега проблемът стана толкова сериозен, че правоприлагащите органи започнаха да говорят за него на глас, обвинявайки за всичко масовата имиграция.

Миналата година в Швеция прогърмяха 257 взривове, имаше и стотици престрелки. През последните три години имаше само един месец без убийства, извършени от бандити.

През август в Гьотеборг имаше изключителен случай, когато най-известната мафиотска фамилия, бандата на Али Хан, издигна блокади в североизточната част на града, за да намери членове на съперничещата банда.

Мафиотски банди от мигранти тероризират улиците на Швеция, взривяват бомби и убиват хора. Полицейското ръководство на тази най-либерална европейска държава е принудено да признае, че не е в състояние да осигури законност и ред.

Само преди пет години Швеция посрещна бежанците с отворени обятия, но престъпниците от Близкия изток, Северна Африка и Балканите предизвикаха прилив на престъпност в някога мирните шведски градове. Полицията съобщи, че миналата година в Швеция е имало 257 взривове и над 300 стрелби.

Ситуацията обаче излиза извън контрол и полицията наруши обета си за мълчание по тази тема.

„Преди две години, ако хората свързваха имиграцията с престъпност, както аз сега, те биваха обвинени в расизъм“, каза Норд.

«Но системата от възгледи се променя.»

 

 

Петя Паликрушева

Станете почитател на Класа