Dрама в кралското семейство

Тайните, които изплуват около кралското семейство, просто нямат край. Както обикновено, отново във вихъра на събитията са принц Хари и Меган Маркъл.

Все повече мистерии след заминаването им за Америка биват разбулвани, а нещата започват да си идват все по-осезаемо на мястото.
Оказва се, че огромен скандал е белязал и буквално разтърсил кралското семейство, когато се е родил малкият принц Арчи. Причината е решение на Меган и Хари, което е срещнало недоволството не на кого да е, а на собствения му брат принц Уилям и жена му Кейт Мидълтън.
Историкът Робърт Лейси разкри нещо шокиращо от 6 май 2019 година.
В новата си книга той говори много подробно за раждането на принц Арчи - първородният син на херцога и херцогинята на Съсекс. Меган Маркъл родила сина си рано сутринта на 6 май 2019 година. Следобед, същият ден, нейният прессекретар съобщи на света, че херцогинята току-що е родила.

 


"Този трик бе подкрепен от Бъкингамския дворец, който публикува също заблуждаващо съобщение, че херцогинята ражда, след като тя вече е родила преди повече от 8 часа", пише Лейси.

Манипулацията обаче хич не допаднала на принц Уилям, който смятал, че решението на брат му и Меган е просто евтин и безполезен трик.

 


Заедно със съпругата си Кейт Мидълтън, херцогът на Кеймбридж чака повече от седмица, за да посети новородения си племенник. Елизабет II, принц Филип, принц Чарлз и Камила се срещнаха с наследника още в същия ден.

 

 


Освен това Кейт и Уилям решиха да не водят децата си  със себе си и да не ги запознават с братовчед им Арчи. Херцозите на Кеймбридж имат 7-годишено момче - принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишния Луис.

Станете почитател на Класа