Във вторник вечер Интер ще приеме състава на Наполи

Във вторник вечер Интер ще приеме състава на Наполи в мач от предпоследния кръг на Серия А. Вече шампионът е ясен и това е отбора на Ювентус. Най-доброто до което могат да се надяват домакините е да запазят своето второ място като имат само точка повече от отборите на Аталанта и Лацио.

 

Според Ефбет „нерадзурите“ са фаворит да спечелят домакинството си и да се приближат до това да завършат като вторият най-добър отбор през сезона в Италия. Отборът на Антонио Конте може да съжалява, че не спечели титлата през настоящия сезон като след подновяването на първенството през юни Интер пропусна да спечели цели 11 точки.

Само в последните си 3 мача те успяха да изпуснат да добавят 4 точки като и в двете срещи бяха в които не успяха да победят бяха сочени за фаворити от Efbet. Това обаче не им помогна да победят Рома като срещата завърши 2:2 в Рим, а след това в Милано не успяха се справят с Фиорентина като в този мач нито един от отборите не успя да отбележи гол. Все пак в последния си двубой до момента те успяха да победят като го направиха с класическото 0:3 при визитата си на Дженоа, Ромелу Лукаку вкара две от попаденията.

 

1wws

 

Наполи са на седмата позиция в класирането, но те успяха да си осигурят място в Лига Европа през следващата кампания след като спечелиха Копа Италия. Това се случи точно след подновяването на футбола в Италия като отстраниха именно предстоящия си съперник Интер на полуфинала, а на мача за трофея победиха Ювентус след 0:0 в редовното време и изпълнение на дузпи. Отборът се представяше преди паузата изключително слабо, но след като начело застана Дженаро Гатузо нещата в Неапол са изключително оптимистични и спечелената купа само потвърждава този факт.

 

В последните кръгове отборът свали оборотите, но въпреки това успя да запише впечатляваща победа в последния си сблъсък срещу Сасуоло с 2:0. Те бяха фаворит според Ефбет в сблъсъка и те оправдаха очакванията. Това обаче не се случи в предпоследния им мач когато всички сайтове за залози очакваха победа от тях, а те загубиха от Парма с 2:1.

 

Длъжен съм да се съглася с Efbet като и аз очаквам „нерадзурите“ да успеят да запишат победа. Гостите от Неапол на практика не се борят за нищо като не могат да бъдат изместени от топ 7, а дори да завършат едно място напред това няма да промени по никакъв начин това, че ще играят в Лига Европа. За Интер обаче си остава престижа да са втори като конкуренцията от следващите два тима в класирането със сигурност ги мотивира допълнително.

Станете почитател на Класа