Жилищните комплекси от затворен тип във фокуса на BalPEx Exclusive

Най-добрите оферти за жилищни комплекси от затворен тип ще бъдат представени на изложението BalPEx Exclusive, което ще се проведе на 5 и 6 ноември заедно с конференцията BalREc - Awaiting Recovery, съобщиха организаторите.
Редица компании ще представят жилищни проекти, сред които инвестиционната фирма „България инвестмънт груп“, която ще промотира своя „Меркюр“, разположен на бул. „Черни връх“ в столицата. Друг участник в изложението е инвеститорът в недвижими имоти и строител на търговски и жилищни обекти AFI Europe Bulgaria, част от AFI Group, който работи по планирането и проектирането на третия си жилищен проект в столицата.
Комплексът „Малина Тюлип“, разположен на 39 100 кв.м в кв. „Малинова долина“, включва 500 апартамента. На изложението ще се представи и фирма „Крит“ с жилищен комплекс от затворен тип „20 бора“, в кв. „Манастирски ливади - изток“.
Носителят на приза за най-хармонична жилищна среда в конкурса „Сграда на годината 2008" - луксозният комплекс „Бутик Резиденс“ на фирма „Планекс“, също ще се презентира пред посетителите. Разположен в район „Траката“ във Варна, комплексът е с морска панорама и разполага с озеленен вътрешен парк с водна каскада и система от изкуствени езера.

Станете почитател на Класа