Предсказанието на Ванга за подводницата ”Курск” има връзка с Порожанов и Домусчиев

Предсказанието на Ванга за подводницата ”Курск” има връзка с Порожанов и Домусчиев
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    11.05.2019
  • Share:

 

Наближават избори и предсказанията на Ванга отново влизат в употреба. Някои дори споменават конкретни имена и правят връзки с този или онзи скандал, които пророчицата видяла още преди години. У нас за този влак винаги има пътници.

 

Да вземем земеделския министър Румен Порожанов и милионера Кирил Домусчиев. Единият се прочу напоследък покрай къщите за гости, собствените му имоти и управлението му в министерството и фонд „Земеделие“.

Домусчиев го знаем като корабен, футболен, фармацевтичен, а вече и медиен собственик. Преди дни от новата му придобивка Нова телевизия изхвърчаха важни фигури. За едната се чу, че попитала новопристигнала колежка от Канал 3, какви са й отношенията с Делян Пеевски и така си ритнала трудовата книжка.


Но да караме по ред. Порожанов пред микрофоните: Готов съм да подам оставка, ако премиерът ми я поиска. Невинен съм.

Може би се чувства окрилен от думите на премиера в негова защита. Грешка. Стигне ли се до такъв момент или бягай бързо или търси погребално бюро.

Вече и в Курило са наясно, че Порожанов ще обере пешкира за тъмната част в източването на еврофондовете. Вий жертва паднахте в неравна борба… така става. Главата му е нужна за отчета пред Брюксел, че се прави нещо по източването на европарите. Порожанов е перфектната жертва в името на прогреса, стабилността и бъдещето на управлението. Дано е скътал някой лев в офшорки или чужди банки, та поне наследниците му да ги ползват.


Толкова за Порожанов. Сбогом е ключовата дума.

Кирил Домусчиев. Горд собственик на Нова тв. Горд формален собственик. Последните демократични промени в медията и освобождаването на някои ключови и недотам ключови фигури показват, че той дава парите, но друг прави помен с неговата пита. Кой, ако не корпулентния.

Домусчиев е бъдещ герой в сюжет а ла „Цветан Василев“. Ще му го сервират неочаквано - студен и зловещ. Няма да му помогне дори приятелят Влади Горанов. Защото - Домусчиев знае защо.

Сега тази мрачна възможност му изглежда абсурдна, защото е обмислил всичко, предвидил е всякакви варианти, защити, тактики и стратегии. Затова сгромолясването винаги е толкова неочаквано.

Според Чизхолм „Ако ви изглежда, че нещата се подобряват, значи нещо не сте видели“.

Втори закон на Сод: „Рано или късно най-лошата комбинация от обстоятелства се случва“.

Това е положението. В Русия мнозина вярват, че Ванга е предсказала трагедията с атомната подводница "Курск". Връзката на Порожанов и Домусчиев с подводницата изглежда абсурдна, но не е, защото и те са убедени, че на тях никога няма да им се случи... потъването.

Ванга обаче е казала и друго: Тези, които не се грижат родителски за страната, ще дойде време и ще получат възмездие. Доста е общо, но пък побира целия ни елит. Добрата новина за хората от тази категория е, че не е казала кога ще стане. Лошата - че ако народът рече – може да стане утре. И да боли.

 

Д-р Димитър Попкутуев

 
 

Read 391 times

Станете почитател на Класа