Защо кълнете Сталин, а мълчите за Чърчил и Рузвелт?

Руснаците, като идват, не убиват нито един българин, ала в бомбардировките на вашите любими американци и англичани загиват три хиляди невинни българи!

 

Въпросът ми е към онези, на които всеки ден им трака напусто ченето и ръсят простотии. Те обичат да проклинат Сталин, ала не обелват и дума за неговите други двама партньори – Рузвелт и Чърчил! Ами ако не знаят, да знаят: още на Ялтенската конференция е било разпределено влиянието на трите световни сили. За техен ужас – ние попадаме при Сталин! Второ – престанете да бръщолевите, че Народният съд е измишльотина на комунистите! Пак тримата Велики на среща вземат и това решение: във всички европейски държави след победата да има Народен съд за нацистите и техните помощници!
Трето: на 1 октомври 1944 година се подписва не мирен договор, а Споразумение между СССР и България като страна, победена и от хитлеристката коалиция. Точка първа е.: Народен съд, с наблюдатели от трите Велики сили. Първият подпис е на Никола Петков ! Тогава , в Отечественофронтовското правителство, има само трима комунисти министри! Ама толкова ви е акъла, правителството става комунистическо след 1946 година!
Четвърто: Лагерите! Аман! Лагери, ако не знаете, прочетете, е имало и преди 9 септември 1944 година, но в тях са били пращани комунисти и евреи. Защо мълчите? Постановлението за новите лагери се приема от Отечественофронтовското / не от комунистическо!!/ правителство през 1945 година и първият подпис за това е пак на… Никола Петков! Стига с простотиите на Бойко Борисов за дядо му, пък на другия за стринка му и така нататък. Вярно е, че в първите дни е имало и хаос, имало е изстъпления – дядото на Бойко е убит от криминални типове!!! А той ръси простотии – от Държавна сигурност! Абе, тогава още няма Държавна сигурност!
И за тези пак дето кълнат Сталин: запишете си го с големи букви: Ако не се е намесил Сталин, България щеше да бъде тухли и камъни от бомбардировките! Руснаците, като идват, не убиват нито един българин, ала в бомбардировките на вашите любими американци и англичани загиват три хиляди невинни българи! Това не го ли знаете? Защо се правите на разсеяни – в кое демократично управление се дават по 50 хиляди лева за глава? Вашият любим цар дава за глави 60 милиона! Не знаете ли, че България остава непипната, макар че е била фашистка и победена държава, благодарение на: партизанското антифашистко движение, Народния съд и участието ни във финала на Втората световна война! Та, когато плюете, мерете си храчките, защото падат по лицето на майка България!

 

 

Стефан Северин

 

 

Бел.ред. Важно е и да се помни какво казва-заявява Чърчил по повод на бомбардировките над България; Чърчил:

 

”След като лекарството е свършило толкова добра работа, нека българите да продължат да получават допълнителни дози от него.”

Станете почитател на Класа